Internationaal onroerend goed te koop

Zoeken in alle landen op woning- en functietype

VillaAppartementPenthouseKasteelLandhuisFamiliewoningMolenHerenhuisBoerderijBouwgrond
KustGolfJachthavenPaardenWijngaardHotelB&BCampingSkiErfgoed

← Terug naar vorige pagina

Landhuis te koop - Internationaal onroerend goed

Landhuizen in de verschillende landen

Het onroerend type 'landhuis' heeft veelal eenzelfde betekenis in de verschillende landen van Europa, echter zien we ook verschillende oorsprong en benaming van dit type groot, vaak indrukwekkend, huis voor de nobele burger. Het Manor in Engeland refereert oorspronkelijk aan een stuk land, ook in juridische zin, waar het Manoir in Frankrijk meer refereert aan een type van zeer groot huis, veelal voor de adel gebouwd. Het Manoir kan ook als kasteel worden aangemerkt en vice versa. Landhuizen in Nederland en België kunnen soms worden geduid als Herenhuizen, hoewel deze laatste vaker wordt herkend als een groot statig huis in een stad die ook meestal aan elkaar zijn gebouwd in een rij zoals we o.a. kennen van de Amsterdamse grachten.

Een landhuis in Noord Europa is ook vaker de hoofdwoning van een Buitenplaats, nu veelal erfgoed of rijksmonument, en werd door een adellijke stand of welgestelde burger gebouwd als weekend en vakantieverblijf in een omgeving met veel natuur. Meestal aan de rand van een dorp of kleinere stad. Bij dit type grote woning werden vaak paarden gehouden voor de fokkerij.


 • Prijs
  €10,00 p/m - 6 maanden minimum @ €60,00
  €7,50 p/m - 12 maanden €90,00 (Korting 25%)
 • Bekijk eerst online > Betaal later
 • Veilige betaling via Multisafepay: Alle betaalvormen

Adverteren

10,00 /pm LATEN WE BEGINNEN
Toon uw object aan de hele wereld

We Houden het Simpel
Uitgebreid Adverteren en Lage Kosten

 • Reguliere prijs
  €10,00 p/m - 6 maanden minimum €60,00
  €7,50 p/m - 12 maanden €90,00 (Korting 25%)
 • Bekijk eerst online > Betaal later
 • Veilige betaling via Multisafepay: iDeal, Bancontact, Mastercard, VISA, Maestro, PayPal, SoFort, Trustly, Klarna., AliPay, AfterPay, Belfius, KBC
 • Drag en drop uploaden/sorteren van al uw foto's in hoge resolutie.
 • Eenvoudig een YouTube of Vimeo video toevoegen aan de slide show.
 • Nieuwe advertenties verschijnen altijd direct bovenaan de relevante zoekpagina's.
 • Mobile en tablet geoptimaliseerd
 • Opladen - Privéadverteerders

Zelf je huis verkopen

Adverteren 'TE KOOP DOOR EIGENAAR'

De optie om je huis zelf te verkopen middels een internetadvertentie wordt steeds vaker toegepast vanwege lage kosten, internettranspantie en de enorme hoeveelheid beschikbare data via internet die eigenaren kunnen helpen bij het realiseren van een verkoop op een eerlijk prijsniveau. Dit aanbod kan worden gevonden op special hiervoor gemaakt websites en kost meestal tussen de €100 per jaar tot soms wel €3,000 voor een volledig door een online agentschap beoogde campagne en internet listing. Maar, laat Moulin.nl u verrassen!

Een woningmakelaar inhuren voor de verkoop van jouw huis kan kostbaar zijn en deze kosten variëren ook van land tot land. In landen waar makelaars veel actiever zijn hebben ze vaker een exclusief verkoopmandaat en zijn de commissies wat lager, bijv 1-2% ex btw.

In veel landen zoals Frankrijk en Spanje, worden huizen meestal aangeboden via een makelaar met een niet-exclusief mandaat. Commissies liggen hier dan vaak veel hoger van ong 3-5% voor grotere panden en soms tot wel 10% voor zeer goedkope huizen. Huiseigenaren verlenen vaak een niet exclusief verkoopmandaat aan een aantal makelaars in de regio en adverteren ze ook nog vaak tegen relatieg hoge kosten op International webportalen voor huizen. Get gevolg is vaak dat op bepaalde portalen, vanwege de vele cross listings tussen portalen om content te bouwen, hetzelfde huis vaker wordt getoond met soms verschillende prijzen en zelfs een andere lokatie

Huiseigenaren hebben 3 opties voor de verkoop van hun huis:

 1. Stel een lokale professionele makelaar aan om de woning te inventariseren en op de markt te brengen
 2. Te koop door eigenaar (bekend als FSBO)
 3. Stel een makelaar aan en doe een 'zelf verkopen' met uw optie om alle leads door te sturen naar de makelaar, die vervolgens de opvolging kan regelen

Moulin.nl is sinds 2003 actief in een aantal nichemarkten zoals molens, kastelen, landhuizen, woonboerderijen,  en biedt de 'Zdelf verkopen' optie aan tegen een zeer concurrerende prijs- en advertentiecondities. Eigenschappen kunnen worden vermeld op ons groeiende portal met omschrijvingen in de 6 primaire talen Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Nederlands. Alle standaard criteria worden altijd en automatisch getoond in al deze talen.

Voordelen van 'je huis zelf verkopen'

 1. Een onroerendgoedtransactie door de eigenaar (FSBO) kan de verkoper vele duizenden provisies besparen.
 2. De eigenaar kent het onroerend goed het beste. Door het zelf te verkopen, bespaart u tijd omdat de communicatie met een potentiële koper onmiddellijk is, op voorwaarde dat de eigenaar op de hoogte is van de beveiligingsrisico's van online aanvragers en deze aanvrager eerst goed checkt.
 3. Eigenaar heeft uiteraard altijd de mogelijkheid om FSBO-leads naar een aangewezen lokale makelaar te sturen die de belangen van de verkoper beschermt.   

Voordelen van het inhuren van een huizenmakelaar

 • Kennis van de markt en onderhandelingservaring
 • De makelaar filtert vanzelfsprekend op geschiktheid van een koper

Risico bij benoeming van een verkopende makelaar

Zorg ervoor dat de makelaar geen 2 hoeden draagt. De makelaar die u gaat kiezen dient uw belang te beschermen bij het ontvangen van een realistisch bod voor uw eigendom. Zijn interesse is om het pand zo snel mogelijk te verkopen en een commissie te verdienen. Dit kan soms leiden tot belangenconflicten en idealiter wijst een potentiële koper een onafhankelijke expert aan om het onroerend goed en op eigen kosten te inspecteren. Zeker in popul;aire toerismelanden zijn deals achter gesloten deuren tussen makelaars niet ongebruikelijk en verkopers moeten zich ervan bewust zijn dat dit niet altijd in hun belang is. Hetzelfde kan gelden voor een koper die vertrouwt op de verkopende makelaar.

Adverteer voor slechts €0,25 per dag is het actuele aanbod van Moulin.nl

Bij Moulin.nl krijgt hier één van de beste deals voor het 'zelf verkopen' aangeboden en u wordt door een breder international publiek gevonden waaronder veel expats. Moulin.nl biedt u een advertentietarief van slechts € 0,25 per dag als u kiest voor de advertentieperiode van 12 maanden.

Dat is slechts €1,75 per week of €7,61 per maand voor een zeer gedetailleerde en complete lijst met groot formaat foto's en een prima voorziening voor extra beschrijvingen in maximaal 6 talen waarop bezoekerrs van onze websites kunnen filteren en zoeken.

We houden het graag simpel. Eén prijs, één periode. Als u snel verkoopt, zijn de kosten 'minimaal' en als het langer duurt, zijn de advertentiekosten nog steeds heel erg laag zodra een verkoop is gerealiseerd.

Dit is een zeer concurrerend aanbod dat nergens in Europa te vinden is met vergelijkbare uitgebreide advertentiefaciliteiten.

Welke vraagprijs is realistisch?

Heeft u een taxatie nodig voor uw eigendom van een expert of een goed opgeleide en goed opgeleide professionele makelaar? Meestal is dit niet nodig. Je weet zelf in welke staat je hjuis verkeert en wat het echt biedt aan kwaliteit en status. U zult weten of uw woning meer te bieden heeft dan de gemiddelde 'te koop' woning in de eigen omgeving en met vergelijkbare woonruimte. Scannen van het world wide web geeft je een redelijk goed idee op welk prijsniveau de woning kan worden ingezet. Door verschillende buurten rijden om wat onderzoek te doen, kan helpen om de beste aanbiedingsprijs voor je huis te bepalen. In trage of snelle markten is een andere strategie van toepassing en u kunt op internet veel goede informatie vinden over hoe u uw prijsstrategie kunt benaderen, afhankelijk van uw tijdvenster voor de uitvoering van een succesvolle verkoop.

Zelf verkopen? Hang een 'Te Koop' bord op met Tel nr of web adres

Het bord 'Te koop' buiten het pand kan een belangrijk onderdeel van uw strategie zijn. Als de woning zich in een veilige zone of locatie bevindt met een bord 'Te koop', kan dit de tijd verkorten om een verkoop te realiseren.

Een eerste vermelding op dit onroerend goed portaal is vaak een goede strategie om ook potentiële makelaars in het gebied aan te trekken. Deze zullen regelmatig het internet en de buurt scannen op mogelijke nieuwe huizen die te koop worden aangeboden in hun respectievelijke regio's. Als een makelaar contact met u opneemt om een mandaat te vragen, bent u in een betere onderhandelingspositie.

Waar kan je beste adverteren als 'eigen huis verkoper'?

Vaak wordt aanbevolen om uw huis op zoveel mogelijk websites te plaatsen, waaronder enkele die gratis zijn. Deze strategie kan zeer contraproductief zijn en vooral aantrekkingskracht genereren bij mensen met minder goede bedoelingen, zoals we hebben ontdekt in de vele jaren van internetreclame. Vooral niche-eigendommen, zoals meestal te zien op de websites van Moulin.nl, zullen worden gevonden en vergeleken op alle plaatsen waar ze op internet te vinden zijn, en als iets niet helemaal klopt, wordt dit onroerend goed een 'no go'.

Serieuze kopers besteden veel tijd aan onderzoek en daarom kun je beter beginnen met een vermelding die je doel kan bereiken en ook om het aanbod met foto's en omschrijvingen te testen op hoe de markt reageert. Het aanbod van Moulin.nl mag in dit opzicht niet teleurstellen en u kunt nu meteen beginnen door op de onderstaande link te klikken.

Contracten en Onderhandeling

Indien u ervoor kiest zelf te verkopen, dan is het eenvoudiger dan u misschien denkt. Een koper heeft het recht om de notaris te kiezen of hij/zij kan ook iemand kiezen die u kent. De keuze is aan de koper en het duurt zo lang als typisch is voor een bepaalde regio of land. Als de vraagprijs eerlijk is, moet de onderhandeling eenvoudig zijn. Misschien wilt u de prijs slechts een klein beetje verhogen om een koper ruimte voor succes te geven, maar dat hangt ook af van de voorwaarden van de onroerendgoedmarkt op dat moment.

Zorg ervoor dat je huis in topconditie is

Bereid uw huis voor. Maak het goed schoon en zorg dat er geen noodzakelijke te repareren sporen zijn. Zorg dat je klaar bent voor een bezoek binnen een paar uur. Kleine verfklussen kunnen een groot verschil maken, evenals minder meubels in kleinere ruimten.

Neem de tijd om elk aspect van uw eigendom te fotograferen, zowel binnen als buiten, en upload de beste foto's naar de website. Zorg ervoor dat er geen onnodige objecten staan op foto's zoals een stofzuiger of schoonmaakdoek op een tafel. Maak van elk aspect meer dan één digitale afbeelding en kies degene met de beste kwaliteit. Te snelle fotoseries kunnen een negatieve indruk wekken. Dus maak echt werk van de fotoreportage van uw woning.

Kopers voelen zich ook graag vrij wanneer ze een huis bezoeken om te gaan kopen. Gun ze die vrijheid en laat ze zich thuis voelen met een paar bloemen of planten hier en daar en een frisse geur. Geef ze dan de ruimte om rond te kuieren en vrijuit te praten zonder jouw aanwezigheid.

 

 

Zelf je huis verkopen

Zoekopdracht voor onroerend goed

Laat ons u helpen en adviseren om het perfecte huis te vinden voor de juiste prijs op de juiste locatie.

Bent u op zoek naar een nieuwe woning als permanent verblijf, een vakantiehuis of om tevens zakelijk belang te dienen?

Immoulin heeft ervaren meertalige associés in verschillende landen die u kunnen helpen uw doel sneller te bereiken met minder frustratie, minder reizen en dus minder tijdverspilling.

Als u een serieuze koper of investeerder bent, kunnen we succes bijna garanderen zonder enig risico en zonder kosten voor u. Om de service te starten vragen we om een ​​'drop in the ocean'-voorschot, dat we 100% terugbetalen bij voltooiing of als u niet tevreden bent met onze gerichte zoekservice voor onroerend goed. We streven ernaar om te behagen en dragen alleen uw hoed. Voor het bereiken van het best mogelijke resultaat staat onze zoektocht naar 'onroerend goed op maat' centraal.

Heeft u zelf niet veel tijd maar u bent wel geïnteresseerd in goed advies, bezoek dan het instructieformulier voor een zoekopdracht via de link hieronder op ons beveiligde subdomein. U kunt het formulier, zonder te versturen, ook geheel invullen om te zien welke criteria bijdragen aan de best mogelijke zoekopdracht. Wellicht dat we u in de toekomst van dienst mogen zijn.

KLIK HIER VOOR EEN ZOEKOPDRACHT ZONDER VERPLICHTING

Adverteren voor makelaars is effectief

Immoulin biedt sinds 2003 een meer-talig platform voor makelaars die in het hogere segment opereren of gespecialiseerd zijn in een specifiek type onroerend goed of monumenten en andere historische gebouwen.

Moulin.nl heeft een sterk internationaal bereik en is dus belangrijk voor een sterk toenemende expat community in de meeste Europese landen en daarbuiten.

De Immoulin websites richten zich uitsluitend op de presentatie van onroerend goed. Random of 'target' adverteren van andere produkten zijn geen onderdeel van ons concept. Vanwege privacy tonen de Immoulin websites geen exacte lokaties van de panden. Dit is ook van belang voor de veiligheid van het object en bewoners.

Onze algemene gebruiksvoorwaarden

Er is een API (Applicatie Programma Interface) beschikbaar waarmee vanaf 50 panden een automatische import kan worden opgezet middels xml of jason. Indien de panden van de makelaar online staan dan kunnen wij de datafeed voor het inladen en verversen van objecten uitvoeren zonder inspanningen van de adverterende makelaar. De beperkte kosten voor deze service is 25 euro per maand en wordt apart vermeld op de rekening.

Indien u geïnteresseerd bent neem dan contact met ons op. We nemen U vrijwel al het werk uit handen om uw objecten een unieke plaats te geven op onze webdomeinen. 

KLIK HIER VOOR INFORMATIE (Engels formulier)

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Exploreer ook onze woningportefeuille in

Frankrijk - Spanje - Italie - Zuid-Afrika - Cyprus - Carribean - Zwitserland - Portugal - Duitsland