Typische boerderij op het platteland te koop op 1,6 ha bij Foiano della Chiana. Arezzo

Toscane, Arezzo

€ 1.000.000 ID: 158772

Deze typische boerderij is te koop in de buurt van het dorp Foiano della Chiana, in het hart van het Toscaanse platteland, dat alle meest karakteristieke aspecten van de traditionele rustieke huizen in de omgeving bevat.
Het pand bestaat uit een herenhuis van 380 vierkante meter, met 3 aangrenzende bijgebouwen en ongeveer 1,6 hectare grond.

De boerderij is verdeeld over twee verdiepingen: de begane grond met zijn 200 vierkante meter oppervlakte herbergt een grote en comfortabele woonkamer, bestaande uit een woonkamer met open haard, eetkamer, keuken en een prachtige woonkamer met grote ramen met uitzicht op de tuin. Tevens bevindt zich op dezelfde verdieping een heerlijke slaap/studeerkamer met badkamer. Elke kamer op de begane grond heeft een kenmerkend gewelfd bakstenen plafond.
Op de begane grond bevindt zich een karakteristieke tufstenen kelder die van buitenaf te betreden is.

Via een originele stenen trap bereikt u de bovenverdieping, van 184 vierkante meter, waar het slaapgedeelte is gelegen met vier slaapkamers met elk een eigen badkamer, een studeerkamer met open haard, een woonkamer eveneens met open haard, een kleine keuken, (momenteel gebruikt als opslagruimte).
Bij de restauratie is gebruik gemaakt van oude materialen die niets hebben veranderd aan de betoverende sfeer die op deze traditionele plaatsen heerst. Het bijgebouw naast het huis van 54 m² wordt gebruikt als garage voor auto's, de andere twee zijn respectievelijk m² groot. 64 en 16 vierkante meter. Binnen een van deze is er een heerlijke kitchenette gemaakt van marmer en een houtoven.

Het land van 16000 vierkante meter. het is verdeeld in een tuin, 2.156 m²) olijfgaard met ongeveer 70 planten (2.150 m²) het resterende is bouwland.

Vanuit de villa kunt u gemakkelijk de belangrijkste bezienswaardigheden in de omgeving bereiken, zoals Siena, Arezzo, Florence en de bekende steden Cortona, Montepulciano, Val d'Orcia en Maremma. De stad Foiano della Chiana ligt op slechts een paar minuten afstand.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Goed
  Categorie detail
  Buitenplaats
  Woonoppervlakte m2
  500 m²
  Grondoppervlak
  16.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  1-5 HA
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  5
  Ensuite badkamers
  5
  Garage
  Vrijstaand
  Parkeerplaatsen
  2
 • Speciale voorzieningen

  • Schuur