Jacht landgoed te koop in Sierra Morena (830 ha), Spanje

Andalusië/Binnenland, Jaén

Verkocht ID: 145485
Verkocht

Uitstekend jachtlandgoed in Sierra Morena met 830 hectare land en een statig huis, gelegen op 3 uur rijden van Madrid en 1 uur van het AVE-treinstation van Cordoba.

Er is een Andalusische luxe boerderij gebouwd in 2007 met hoogwaardige materialen. Het huis heeft 1040 m2 bebouwd en bestaat uit 7 slaapkamers met een eigen badkamer plus eetkamer, kelder, keuken en woonkamer. Er is ook een veranda, een terras, een zwembad en een strandbar. Het heeft centrale verwarming en airconditioning. Er is ook een congiërge woning van 90 m2 met 2 slaapkamers.

Het landgoed is volledig omheind rondom met jachtgaas en heeft 36 km wegen die toegang geven tot het hele terrein van de boerderij. Er is elektriciteit. Er zijn 12 drinkwaterbronnen die hun toevoer het hele jaar door behouden, evenals een klein reservoir.

De 2 toegangspoorten naar het landgoed zijn automatisch electrisch bedienbaar.

Er zijn 3 opslagschuren naast een veeboerderij (fokkoeien) van de soorten Tiroler en Berrenda.

Het is een beroemd en spectaculair landgoed zowel vanwege zijn landschappelijke schoonheid als vanwege de uitstekende trofeeën die zijn behaald. Met betrekking tot klein wild, is er wilde patrijs, houtduif en konijn. De patrijs vangsten zijn ongeveer 150 stuks en de houtduif ongeveer 1000-1100 stuks in de zomer.

Met betrekking tot de grote jacht heeft het landgoed een populatie van 300/400 herten, 20/40 damherten en 40/60 wilde zwijnen met een gemiddeld hoge kwaliteit.

Er is een stabiele populatie van Iberische lynxen met jongen, in totaal 6-8 exemplaren.

Het is een van de mooiste Spaanse landgoederen, een prachtige plek om te wonen. Het heeft alles wat elke jager zich kan wensen.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Landhuis/Estate
  Conditie
  Uitmuntend
  Categorie detail
  Jachterrein / safaripark
  Woonoppervlakte m2
  1.040 m²
  Grondoppervlak
  8.300.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  Camping / Glamping
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  7
  Badkamers
  7
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • huismeesterverblijf
  • Schuur
  • Airco