Boerderij te koop in 3 ha met zwembad. Cetona. Siena

Toscane, Siena

€ 990.000 ID: 158774

Cetona. 19e-eeuwse bakstenen boerderij, perfect gerestaureerd, gelegen in een betoverend heuvelachtig gebied, op een privépositie en omgeven door het groen van een privépark van ongeveer 3 hectare.

De villa is verdeeld over drie niveaus en heeft een binnenoppervlak van ongeveer 450 vierkante meter.
Op de begane grond is er een grote keuken, verkregen uit een voormalige schuur, de woonkamer, de eetkamer, een studeerkamer, de wasruimte en een badkamer.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een zitkamer, twee badkamers en een inloopkast.
Op de zolderverdieping zijn nog drie slaapkamers en twee badkamers gecreëerd.
Buiten het huis is er een portiek met een houtoven, twee schuren voor twee auto's en een klein bijgebouw dat als opslag wordt gebruikt.

De woning is omgeven door ongeveer drie hectare grond, deels agrarisch met moestuin, olijfbomen en fruitbomen, deels bebost. De volledig omheinde tuin is uitgerust met een prachtig gemetseld zwembad, met aangrenzende kleedkamer en badkamer, en een waterput die de irrigatie van het land mogelijk maakt.

In de buurt zijn er tal van naturalistische en artistieke attracties, waaronder een archeologische vindplaats, een Franciscaans klooster en een Etruskisch museum, evenals de karakteristieke middeleeuwse dorpjes in de omgeving, kuuroorden en andere interessante plaatsen.
Vanaf hier kunt u in korte tijd gemakkelijk grote steden als Rome, Florence en Perugia bereiken. Siena 90 km - Perugia 55 km - Grosseto 110 km - San Gimignano 120 km - Florence 130 km - Rome 160 km

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Uitmuntend
  Categorie detail
  Buitenplaats
  Woonoppervlakte m2
  450 m²
  Grondoppervlak
  30.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  1-5 HA
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  6
  Badkamers
  5
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad