Boerderij met gastenverblijf op een heuvel te koop op 11 ha in de natuur. Siena, Toscane

Toscane, Siena

€ 1.650.000 ID: 158685

Castelnuovo Berardenga: Boerderij ondergedompeld in de natuur van de Sienese Chianti, ongeveer 2 km van het dorp Rosennano en 5 km van San Gusmè.

De structuur, gelegen in een heuvelachtige ligging, is vrij aan alle 4 zijden en biedt een vrij uitzicht op de omringende natuur.
Het hoofdgedeelte van het huis dateert uit 1811, ook al zijn er archiefdocumenten die al aan het einde van de zeventiende eeuw getuigen van het bestaan ​​van een huis; latere uitbreidingsingrepen werden uitgevoerd in 1911, zoals blijkt uit de gravures op de stenen van de gevel van het gebouw.

Ten opzichte van de gemeentelijke toegangsweg is de woning er ongeveer 100-150 meter vanaf gelegen; dit aspect, gecombineerd met de aanwezigheid van steeneiken en cipressenhagen binnen het terrein, biedt het privacy en isoleert het huis van de weg.
Het gebouw is eigenlijk pas volledig zichtbaar nadat een groot deel van de oprit is afgelegd.

Voor de boerderij is er een grote open ruimte, verdeeld in twee niveaus die verbonden zijn door voetpaden, met een uitgraving voor het zwembad dat al is gemaakt in een gebied dat ervoor is gereserveerd ten opzichte van het huis (de urbanisatiekosten voor de aanleg van het zwembad zijn al betaald).

Het huis, van ongeveer 500 vierkante meter, omvat op de begane grond een grote woonkeuken met open haard, badkamer en wasruimte, grote eetkamer, hoofdingang, nog een badkamer en een grote woonkamer. Alle kamers zijn zeer licht dankzij de grote ramen en de goed afgewerkte meubels en afwerkingen. Zowel de keuken, de eetkamer als de woonkamer bieden toegang naar buiten.
Met name de keuken komt uit op een verharde oppervlakte van ongeveer 50 vierkante meter die de mogelijkheid biedt om in de zomer in absolute privacy buiten te ontbijten, lunchen en dineren.
Alle toegangen vanaf de begane grond zijn voorzien van kastanje deuren en handgemaakte kozijnen, ook in kastanje.

De hoofdentree op de begane grond leidt via een grote interne trap naar de bovenverdieping.
Deze verdieping is ook toegankelijk via een buitentrap aan de andere kant van het pand.
De eerste verdieping van het pand bestaat uit een grote woonkamer (ongeveer 50 vierkante meter) die leidt naar drie grote slaapkamers, twee tweepersoonskamers en een met twee eenpersoonsbedden. De twee tweepersoonskamers hebben een en-suite badkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot nog een badkamer. Alle badkamers in het huis zijn voorzien van wastafel, bidet, toilet en douche/bad. Alle badkamers hebben ook een raam.
Ook op de tweede verdieping is het via een kleine gang mogelijk om toegang te krijgen tot de andere kant van het huis, waar zich een tweepersoonsslaapkamer met voorkamer en een eigen badkamer bevindt.

Vanaf de tweede verdieping komt u via een grote interne trap in de toren waar een studeerkamer is gebouwd, voorzien van een eigen badkamer.
In alle kamers zijn er zichtbare balken, waarvan sommige origineel zijn.

Het pand omvat drie bijgebouwen:

Het eerste, van ongeveer 35 vierkante meter, gelegen aan de rechterkant van de boerderij, gerenoveerd en uitgerust met badkamer en kitchenette, wordt gekenmerkt door het dak / terras dat toegankelijk is via een stenen trap, ideaal om te zonnebaden, te ontspannen en te genieten van de rust van de plaats waar het huis zich bevindt;

Het tweede, van ongeveer 120 vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen, gerenoveerd, maar momenteel onafgewerkt en gelegen aan de achterkant van het hoofdgebouw, is verbonden met het hoofdgebouw door een terracotta bestrating. Vanaf dit gedeelte is het mogelijk om de secundaire ingang van het pand te bereiken.
Dit bijgebouw bestaat uit 3 kamers op de bovenverdieping met drie badkamers en drie kamers op de benedenverdieping met een extra badkamer.
Aan de voorzijde van het bijgebouw bevindt zich een buitenruimte die uitkijkt op de natuur en vrij uitzicht biedt (urbanisatiekosten betaald);
Het derde, van ongeveer 80 vierkante meter op twee niveaus, in het bos van het pand, gerenoveerd, maar momenteel ook onafgewerkt, is een project dat twee slaapkamers en twee badkamers boven omvat en een grote woonkamer met een badkamer en een kitchenette op de begane grond (urbanisatiekosten betaald).

Het pand heeft 9 hectare grond waarvan 4 hectare bos, 4 hectare olijfgaarden en 1 hectare bouwland.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Goed
  Categorie detail
  B&B / Gites / Camping
  Woonoppervlakte m2
  730 m²
  Grondoppervlak
  110.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  Camping / Glamping
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Totaal aantal kamers
  18
  Slaapkamers
  9
  Badkamers
  11
  Garage
  Vrijstaand
 • Speciale voorzieningen

  • Gastenaccommodatie