Boerderij in 2 ha + zwembad te koop + prachtig uitzicht Cortona.Arezzo

Toscane, Arezzo

€ 2.400.000 ID: 162976

In Cortona, het belangrijkste culturele centrum van de Val di Chiana in Arezzo, staat dit prachtige pand genesteld in de Toscaanse heuvels momenteel te koop.

Het pand dat te koop staat bestaat uit het hoofdgebouw plus een zwembad en twee hectare grond met olijfgaard.

Wat vroeger een eeuwenoude 12e-eeuwse boerderij was, is nu een droomhuis dat volledig is gerenoveerd met behoud van de oude details.

Met een totale binnenoppervlakte van 220 m2 herbergt het pand een prachtige woonruimte en vijf slaapkamers met elk een eigen badkamer, plus een extra badkamer

Intern weerspiegelt het pand de typisch rustieke Toscaanse stijl die wordt gekenmerkt door terracotta vloeren en houten balken. De kamers zijn zeer verfijnd en elegant ingericht en creëren zo een warme en vertrouwde omgeving.

Extern, een perfect grote tuin, verfraaid met kleurrijke essenties en olijfbomen, herbergt een spectaculair zwembad met een perfect uitgerust solarium, evenals ontspanningsruimtes en een barbecue.

Een exclusieve locatie met een prachtig uitzicht over de vallei, genesteld tussen de natuur van Zuid-Toscane, een gebied rijk aan kunst, geschiedenis, cultuur en traditie.

Perugia ligt op 40 km van de villa, en Arezzo bevindt zich op 20 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Perugia San Francesco d'Assisi, op 49 km afstand, Florence op 110 km, Gubbio op 70 km, Assisi op 70 km.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Uitmuntend
  Categorie detail
  Buitenplaats
  Woonoppervlakte m2
  220 m²
  Grondoppervlak
  20.000 m²
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Totaal aantal kamers
  14
  Slaapkamers
  5
  Ensuite badkamers
  6
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad