2023 Internationaal onroerend goed te koop

Advertentielijst onroerend goed

Moulin Adverteersectie Tips & Voorwaarden

Lees s.v.p. onze gebruiksvoorwaarden. Deze heeft u bij aanmaken van uw profiel geaccepteerd. Moulin.nl bewaakt internetveiligheidsproblemen en misbruik van advertenties.

KLIK HIER OM TE PUBLICEREN

TIPS om uw woning beter online te adverteren.

  • Altijd Engelse titel en omschrijving toevoegen in het taalblokje Engels.
  • Titel: Liefst 60-68 tekens (70 = max). Zoekmachines vinden dat prettig. Zorg ervoor dat uw titel volledig relevant is; type onroerend goed aan het begin van de titel, zet 'te koop' of 'kopen' in de titel als het 'te koop' is, dichtstbijzijnde relevante grotere locatie toevoegen. Gebruik niet meer dan 1 fraai woord zoals 'groot' of 'exclusief' omdat deze woorden meestal niet worden gebruikt in zoekreeksen. Voorbeeld: 'landhuis 'te koop' (of 'kopen') frankrijk'. Lidwoorden in titel zijn niet relevant en verwijderen indien titel te lang wordt.
  • Details kunnen zeer uitgebreid worden toegevoegd onder DETAILS, KAMERS, VOORZIENINGEN, OMGEVING. Vul zoveel mogelijk in via tickboxen en multiple choice zodat uw object zo vaak als mogelijk wordt weergegeven op verschillende webpagina's. Bezoekers kunnen diep filteren en meer details betekent vaker gezien worden.
  • Maak een omschrijving met alinea-afstand en met de belangrijkste criteria over uw eigendom. Herhaal de trefwoorden voor die belangrijkste criteria een aantal keren, inclusief synoniemen. Liefst zo min mogelijk de specifieke details herhalen wanneer deze al bij de details van de woning zijn ingevoerd en dus zichtbaar zijn voor de bezoeker. (Max 3000 tekens)
  • Taalkeuze altijd inclusief Engels als standaard plus andere talen. Beperk wel de herhaling van eigendomsdetails als deze reeds zijn ingevoerd in de basisdetails en andere criteria, aangezien die altijd zichtbaar zijn voor bezoekers in alle talen. Een goed verhaal over het onroerend goed met gevarieerde teksten met synoniemen voor het 'type onroerend goed' is perfect.
  • Zorg ervoor dat relevante sleutelwoorden al in de eerste alinea van de beschrijving staan
  • Foto's liefst van hoge kwaliteit in landschaprichting zorgen voor een betere bezoekerservaring
  • Vertalingen in het Engels en andere relevante talen. Maak eerst de volledige beschrijving in uw standaardtaal. Als je helemaal tevreden bent, kopieer dan de titel en beschrijving naar Google translate en voeg Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans en/of Spaans toe. Zelfs als de vertaling niet perfect is, zullen bezoekers het begrijpen en meer taalbeschrijvingen verhoogt uw kansen op een succesvolle verkoop 2 of 3-voudig. Elke extra taal is in wezen een gratis advertentiepagina in die taal. Merk op dat alle standaardinformatie over onroerend goed sowieso wordt weergegeven in de 6 primaire talen van de Moulin-websites
  • Betaling private adverteerder: Onze prijzen zijn concurrerend en inclusief btw. Als u adverteert namens een bedrijf, kunt u bedrijfsgegevens achterlaten in de Gegevens bijwerken sectie van je login Profiel. Voor adverteerders die onze betalingsprovider Multisafepay gebruiken, is de Multisafepay-betalingsbevestiging uw factuur. Betaling is mogelijk met VISA/Mastercard, PayPal en de meest gebruikte bankbetalingsopties in verschillende landen
  • Betaling Makelaars: Voor makelaars die de voorkeur geven aan afzonderlijke facturering en die liever een creditcard of PayPal gebruiken, graag even contact met ons om jou een volledig geautomatiseerde betalingslink te sturen. Als jouw bedrijf in Europa is geregistreerd, voeg dan ook het btw-nummer toe aan de Gegevens bijwerken sectie.

Laatste toevoegingen