Wijngaard en wijnmakerij te koop - berggebied, Cuenca, Spanje

Castilië - La Mancha, Cuenca

€ 485.000 ID: 159804

WIJNBOUW MET WIJNGAARDEN OP 1.270 METER HOOGTE

Het is een wijnmakerij gebouwd in 2016, gelegen in de provincie Cuenca, 2,5 uur rijden van de luchthaven van Madrid en 2 uur van de luchthaven van Valencia.
Het is gelegen in het Cuenca-gebergte, naast het natuurpark Cuenca-gebergte.

De wijngaarden liggen op 1270 meter hoogte en er zijn 2 hectare wijngaarden met de variëteiten:
Tempranillo, Syrah en Pinot Noir.

De hoogte verhoogt de thermische amplitude in de wijngaard, een fundamentele factor om druiven van hoge kwaliteit te verkrijgen.
Door de invloed van de hoogte is er naast de thermische amplitude een grote intensiteit van licht en briesjes die de ontwikkeling van de wijngaarden ten goede komen.

Het is een kleine wijnmakerij, uitgerust met alle benodigde machines voor de productie van traditionele wijnen in combinatie met moderne technologieën.

De wijnmakerij is gebouwd op een perceel van 855 m2, met 300 m2 bebouwd en bestaat uit een ontvangstruimte en roestvrijstalen tanks, evenals een vatenruimte, een proeflokaal, een winkel en kantoren.
De rijpingskamer heeft momenteel 20 vaten met temperatuur- en vochtigheidsregeling.
Evenzo beschikt het over de landbouwmachines die nodig zijn voor de teelt van de wijngaard.
Het heeft ook een binnenplaats en een buitenplaats om te genieten van het indrukwekkende en prachtige uitzicht dat vanaf de wijnmakerij te zien is.
Het is een bevoorrechte plaats voor wijntoerisme en astronomisch toerisme, aangezien het Cuenca-gebergte een toeristische bestemming is bij sterrenlicht, een bevoorrechte plek om de sterren te zien.
In het Cuenca-gebergte zijn talloze unieke plekken, indrukwekkende natuurwonderen, om te bezoeken en toerisme te beoefenen.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Landhuis/Estate
  Conditie
  Goed
  Categorie detail
  Wijngaard / Vinificatie
  Woonoppervlakte m2
  300 m²
  Grondoppervlak
  20.000 m²
  Uitzicht
  Bergen
 • Speciale voorzieningen

  • Schuur