Villa te koop met uitzonderlijk uitzicht en zwembad. Lot en Garonne

Aquitanië, Lot-et-Garonne (47)

€ 439.000 ID: 168851

Kom en ontdek dit prachtige pand op de hoogten van Fuméloise, aan de poort van de Dordogne en de Lot, dicht bij alle winkels en diensten van de stad.
Dit pand van 250 m2 zal u verrassen met zijn ligging, zijn uitzonderlijke uitzichten en zijn verwarmde zwembad met uitzicht op de vallei.
Een zeldzaam bezit in dit gebied, dat u zeer binnenkort moet bezoeken.

Het pand is gelegen op een verhoogd terrein, met een parklandschap van iets meer dan een hectare, volledig aangelegd en beplant met bomen.
Er is een garage voor het parkeren van twee auto's.

Het huis van 250 m² is prachtig opnieuw ontworpen door de eigenaren en dankzij de helderheid en helderheid van de kamers waan je je heel gemakkelijk in de verschillende ruimtes die het huis te bieden heeft.

De voordeur komt uit in een hal met veel opbergruimte, die leidt naar een grote woonkamer met houtkachel, een eetkamer, een tv-kamer, een volledig uitgeruste keuken en een toilet.
Een mooi overdekt terras is toegankelijk vanuit de keuken en eetkamer, en er is een zithoek geïnstalleerd om te profiteren van het adembenemende uitzicht over de vallei, het park en het zwembad.

Boven is een master suite met doucheruimte en toilet.

Beneden heeft een master suite met badkamer, toilet en privéterras, een slaapkamer met doucheruimte, toilet en toegang tot de tuin, een kleedkamer, een biljartkamer, een wasruimte, een berging en een kelder.

Het zwembad is 11 x 5 m groot en verwarmd, en het omliggende terras is aangelegd met een barbecueplek, eet- en ontspanningsruimtes om optimaal van de omgeving en het adembenemende uitzicht te genieten.

Er is ook een tuinhuisje voor het opbergen van de apparatuur die nodig is voor het onderhoud van het terrein.

Kom en ontdek deze oase van rust !

------
Informatie over de risico's waaraan dit pand wordt blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Villa
  Conditie
  Nieuw (instapklaar)
  Categorie detail
  Buitenplaats
  Woonoppervlakte m2
  250 m²
  Grondoppervlak
  10.400 m²
  Grond HA of Juridisch
  1-5 HA
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  3
  Garage
  Vrijstaand
  Parkeerplaatsen
  2
 • Speciale voorzieningen

  • Dubbele beglazing
  • Zwembad