Villa te koop met panoramisch zeezicht nabij Sotogrande, Costa del Sol

Andalusië/Malaga/Costa del Sol, Sotogrande

€ 1.190.000 ID: 158621

De buitenruimtes die deel uitmaken van het ontwerp van deze exclusieve villa, zijn zorgvuldig doordacht, zodat u te allen tijde de frisse lucht kunt inademen, de rust kunt voelen en gehypnotiseerd kunt worden door de zee. Binnen in de villa zult u ook de balans en architecturale harmonie kunnen voelen die uw huis met positieve energie zullen vullen.

Om de schoonheid van de omgeving te versterken, is de villa ontworpen met voortreffelijke elegantie, verfijnde moderne structuren en met een kwaliteitszegel voor de materialen en grote ramen om het interieur te verlichten.
Het doel van deze spectaculaire villa is om maximale luxe te vertegenwoordigen, recht tegenover de zee en schijnend als een vuurtorenbaken, boven de Middellandse Zee.

De zonsondergang, een hoogtepunt van de dag, waar de kleuren van de natuur samenvloeien tot een authentiek kunstwerk. De verlichting bij zonsondergang zullen gekoesterde momenten worden die voor altijd in je geheugen blijven.
De villa is een sublieme keuze voor liefhebbers van goede smaak en stijl, gemixt met de prachtige natuurlijke omgeving.

VOORZIENINGEN
De villa heeft gemakkelijke toegang tot alle diensten en genoegens die u wenst. Dankzij de strategische ligging in de buurt van Sotogrande, kunt u spelen op exclusieve golfbanen zoals Valderama in Sotogrande, plezier maken in prestigieuze clubs, eten in haute cuisine-restaurants en wandelen door een internationaal bekende zeehaven.
De villa geniet ook van een vredige en kalme omgeving in La Duquesa. Een familiale sfeer met alle faciliteiten binnen handbereik.
Ook met het voordeel dat het strand op slechts 10 minuten lopen ligt

Vraag om meer details

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Villa
  Conditie
  Van tekening
  Woonoppervlakte m2
  242 m²
  Grondoppervlak
  1.697 m²
  Uitzicht
  Zee
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  3