Van Boetzelaerlaan 24 te Den Haag

Zuid Holland, Den Haag ('s Gravenhage)

€ 1.150.000 ID: 123223

ZEER BIJZONDER EN STATIG 1 1/2 HERENHUIS IN UITSTEKENDE STAAT MET O.A. ZEER FRAAI BORDESTRAPPENHUIS (MET UILTJE!), 3 BADKAMERS, 3 TOILETTEN, 5 SLAAPKAMERS MET HOUTEN VLOEREN, KELDER, ZONNIGE ACHTERTUIN (ZW) EN EEN MODERNE KEUKEN. ALLE RUIMTES ZIJN VAN GROOT FORMAAT EN VOORZIEN VAN VELE ORIGINELE DETAILS WAARONDER SCHOUWEN (MEESTE KAMERS VOORZIEN VAN WERKENDE OPEN HAARD), PANEELDEUREN EN ORNAMENTENPLAFONDS. DIT HERENHUIS BIEDT TEVEN MOGELIJKHEDEN VOOR EEN PRAKTIJK AAN HUIS!

Indeling:

Begane grond

entree, vestibule met originele marmeren vloeren en muren en fraaie geornamenteerde plafonds, grote hal met marmeren vloer en bordestrappenhuis, modern toilet met fontein, voorzijkamer (2,33x3,46m) met vaste kasten, meterkast met 16 groepen, aardlekschakelaar, 3 fase groep en alarminstallatie, sfeervolle woon- eetkamer (3,99x8,47+4,18m) met stijlvolle openhaard, parketvloer met bies, suiteseparatie met vaste kasten, eetkamer met schuifdeuren naar de zonnige achtertuin. Moderne keuken (2,07x4,34m) met luxe inbouwapparatuur zoals een Borreti dubbeldeurs fornuis en een Amerikaanse koelkast. Zonnige tuin op het Zuid-Westen van (circa 8x6,50m).
Droge kelder (6,12x1,98/2,57m) met wasmachine- en drogeraansluitingen.

Via bordestrap met glas in lood daklicht naar de

1e etage:

Ruime overloop, modern toilet met fontein, grote voorzijslaapkamer (circa 4,52x3,46) met kasten. Lange doorgebroken ouderslaapkamer (12,61x4m) met open haard waar zeer eenvoudig 2 kamers van te maken zijn. Luxe grote badkamer (circa 2,65x4,31m)met bad, douche en dubbele wastafel.

Trap naar de

2e etage:

Ruime overloop met daklicht, derde modern toilet, grote voorzijslaapkamer (4,53x3,45) met 2 inbouwkasten, voorkamer (3,94x4,57) met schouw en voorbalkon met fraai uitzicht, tussenkamer met keukenblok, aansluiting voor wasapparatuur en opstelplaats voor de nieuwe ITHO HR CV-combi, achterkamer (4,20x4) met kastenwand en een en-suite royale badkamer met bad, douche en dubbele wastafel. Zonnig dakterras (3,30x2) op het Zuid Westen. Op de overloop 3e gastenbadkamer met douche en wastafel.

- Eigen grond

- 263m2 woonoppervlakte, 13m2 kelder

- breedte voorgevel : circa 8,5m, achtergevel : circa 6 m

- Vele details zijn bewaard gebleven in de woning waaronder glas-in-lood bovenlichten e.d.

- Tot halverwege de diepte van de woning is de woning extra breed. Dit maakt de voorzijkamers bijzonder bruikbaar en geeft de ruimte voor het statige trappenhuis met op elke verdieping een zeer royale overloop!

- Alle etages hoge plafonds

- Winkels en restaurants van de Frederik Hendriklaan op loopafstand

- nabij Franse, Internationale en Europese school, internationale organisaties en ambassades.

- Zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid in de straat

- Dicht bij het strand en havens.

Lees meer... Show less...
  • Details

    Type Onroerend Goed
    Herenhuis/stadswoning