Te koop op het platteland van Ostuni, een prachtige groep trulli en lamie

Apulië / Puglia, Brindisi

€ 250.000 ID: 159051

Te koop in de agro van Ostuni, aan het einde van een suggestieve landweg, die tussen oude trulli en bossen van oude eiken overziet, kijkt uit op een verbluffende vallei die wordt gedomineerd door deze prachtige groep Trulli en Lamias

Vanuit het land dat eigendom is van de uitbreiding van ongeveer 10.000 vierkante meter, kunt u genieten van een charmant panoramisch uitzicht op de vallei.

Ondergedompeld in de Valle d'Itria-campagnes, is deze accommodatie zich halverwege tussen Martina Franca en Cisternino, in een echte oase van vrede en sereniteit.

Geïsoleerd van gehinderd geluid en nieuwsgierige ogen, heeft het nog steeds een goede buurt in het hele jaar en absoluut discreet.

De structuur bestaat uit drie kegels van verschillende maten en een uitbreidingsgebied gemaakt van steen, binnen zijn verdeeld in: een handige hal, twee slaapkamers, een grote woonkamer met open haard in de trulli (in deze woonkamer, met een kleine interventie, Je zou een derde slaapkamer kunnen krijgen), een comfortabele keuken, twee badkamers en een grote woon- / eetkamer.

Buiten hebben we een grote patio op verschillende niveaus die onder een houten structuur vallen en prachtig met uitzicht op het terrein van het pand en biedt een fantastisch uitzicht op de vallei, een pool van de juiste maat om af te koelen in de hete zomerdagen en aan de zijlijnen van De accommodatie Een compartiment aanbetaling voor gereedschappen.

Op het terrein van eigenschappen die zich ontwikkelt op een oppervlakte van ongeveer 10.000 vierkante meter is het mogelijk om verschillende ontspanningsruimtes en voldoende parkeergelegenheid te maken.

De structuur is al verbonden met de elektriciteit, het heeft een waterreservoir van ongeveer 500 kwintals die kunnen worden gebruikt voor sanitair en ook voor de rest van de interne hulpprogramma's, is de structuur uitgerust met verwarming. (Zowel LPG als pellet) en daar zijn zonnepanelen.

Het leent zich voor zowel als een privé-huis dat als een verfijnd vakantiehuis, dankzij de beschikking en de charme van de details die het componeren.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Opmerking adverteerder
  Toplokatie
  Type Onroerend Goed
  Trullo/Trulli
  Conditie
  Goed
  Woonoppervlakte m2
  130 m²
  Grondoppervlak
  10.000 m²
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  2
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad