Oude boerderij te koop op 4 ha met zwembad. Arezzo. Toscane

Toscane, Arezzo

€ 2.500.000 ID: 162165

Land:
The property has 4 hectares of land planted with orchards, pasture and woods and where there is also a beautiful swimming pool of 16 x 6 meters.

Civitella in Valdichiana:
Oude boerderij te koop met landbouwgrond en zwembad.
De oorspronkelijke kern van het gebouw bestaat uit een oud XVI-eeuws torenhuis, dat in de loop der jaren is uitgebreid tot aan het begin van de XX eeuw de typische structuur van de Toscaanse boerderij, met alle gebouwen rond het boerenerf, het hart van de vorig huiselijk leven.
Het complex werd vervolgens volledig gerenoveerd, met respect voor en verbetering van de elementen en kenmerken die Toscaanse huizen uniek maken: grote open haarden, zichtbare balken, handgemaakte terracotta tegels en pietra serena.

Gebouwen:
Het pand omvat het hoofdgebouw, een tabaksschuur en een schuur.

Het hoofdhuis bestaat uit het huis van de eigenaren en een appartement met een woonkamer met een kookhoek, een badkamer en een tweepersoonsslaapkamer;

Het huis van de eigenaar omvat 4 slaapkamers, 3 badkamers, keuken en woonkamer. In het centrale deel van het huis is er een grote gemeenschappelijke ruimte met een klein restaurant en een uitgeruste keuken.
Binnen de oude tabaksschuur zijn er 2 appartementen op twee niveaus.

Het eerste appartement bestaat uit een grote woonkamer met kitchenette, open haard, slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer.

De andere bestaat uit 2 slaapkamers, 2 badkamers en een woonkamer met open haard.
In de oude schuur werd een kleine gymzaal gebouwd.
Een bijgebouw, goed gerenoveerd, herbergt een jacuzzi (4 x 1,8 meter), bedekt met pietra serena.
Het water dat rechtstreeks uit de bron komt, wordt verwarmd en op de ideale temperatuur gebracht om te genieten van momenten van ontspanning in de rust en kleuren van het Toscaanse platteland.

Land:
Het pand heeft 4 hectare grond beplant met boomgaarden, weiland en bossen en waar zich ook een prachtig zwembad bevindt van 16 x 6 meter.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Uitmuntend
  Categorie detail
  B&B / Gites / Camping
  Grondoppervlak
  40.000 m²
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  8
  Badkamers
  6
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Jacuzzi
  • Gastenaccommodatie
  • Schuur
  • Airco