Landgoed te koop op 19 ha nabij Florence in Toscane

Toscane, Florence

€ 1.100.000 ID: 160887

Historisch landgoed van 19 hectare gelegen op een heuvel omgeven door groen, met uitzicht op het agrarische landgoed en het achterliggende dorp, 25 km van Florence en op enkele minuten van het centrum van het dorp Rignano. Het is een prachtige historische boerderij uit 1200, het eerste huis in Rignano en waaraan de stad zijn naam dankt.

De positie is benijdenswaardig, panoramisch op 360 graden, gelegen op een steenworp afstand van de stad maar zonder andere huizen in de buurt, mede dankzij de 19 hectare grond aan 4 kanten. Het pand omvat het hoofdgebouw van 500 vierkante meter. een kelder en diverse bijgebouwen.

Alle kamers zijn uiterst comfortabel en praktisch en de afwerking en inrichting zijn bijzonder verzorgd.

De woning bestaat uit vier fraaie appartementen, twee per verdieping, (twee appartementen voor woongebruik en twee voor landelijk gebruik) die zowel zelfstandig te beheren zijn als aan te sluiten tot één woning. De centrale carrosserie is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd en behoeft slechts enkele afwerkingen.

De kelder, gelegen in de kelder van de middeleeuwse toren, is een van de meest representatieve omgevingen van de hele nederzetting. Het is gerestaureerd met behoud van alle originele kenmerken en volledig ingericht voor de productie van Chianti DOCG-wijn van druiven uit de eigen wijngaarden. In plaats daarvan moet de schuur van ongeveer 280 vierkante meter worden gerestaureerd. Gelegen aan de meest panoramische kant en leent zich voor een mooie herontwikkeling, zelfs voor een tweede familie-eenheid, gezien de nabijheid van de boerderij maar in volledige onafhankelijkheid.

Rondom het pand is er een land van 19 hectare, met een natuurlijke bron, een wijngaard voor de Chianti DOCG-productie, 600 olijfbomen, 6 hectare eeuwenoud hout, bekend om zijn paddenstoelen- en truffelvelden, met eiken, cipressen en kastanjes, en voor de rest velden met tal van fruitbomen.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Goed
  Categorie detail
  Buitenplaats
  Etages/Niveaus
  2
  Woonoppervlakte m2
  780 m²
  Grondoppervlak
  190.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  10-20 HA
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  8
  Ensuite badkamers
  7
  Badkamers
  7
  Garage
  Vrijstaand
 • Speciale voorzieningen

  • Schuur
  • Gastenaccommodatie