Historische gerestaureerde villa met kapel te koop, Arezzo, Toscane

Toscane, Arezzo

€ 830.000 ID: 161795

Een prachtige villa te koop in het hart van de Valdichiana, omgeven door de glooiende Toscaanse heuvels, vlakbij het karakteristieke middeleeuwse dorp Monte San Savino.

Vanaf de top van de heuvel waarop het staat, biedt het huis een adembenemend uitzicht op het omliggende Toscaanse landschap.

De villa is gebouwd in de oudheid en is verdeeld over 3 verdiepingen, met een interne oppervlakte van 413 vierkante meter.

De begane grond omvat het woongedeelte met dubbele woonkamer, keuken, tv-kamer en een badkamer. Eveneens op de begane grond, met externe toegang, is er een prachtige gewijde kapel van 22 vierkante meter. Het slaapgedeelte bevindt zich op de eerste verdieping, met vijf slaapkamers en twee badkamers. Ten slotte zijn er op de bovenste verdieping grote kamers die worden gebruikt als bijkeuken of opslagruimte.

De gebruikte afwerkingen zijn zorgvuldig gekozen om de traditie van de plaats te versterken, zoals terracotta vloeren, lokale stenen trappen en stenen open haarden.

Naast de hoofdvilla zijn er ook een oud citroenhuis van 58 vierkante meter, nu in gebruik als gereedschapsschuur, en een bijgebouw van 17 vierkante meter in gebruik als garage.

Rondom is er een grote, perfect onderhouden tuin van 1750 m², waarin het mogelijk is om een ​​zwembad te bouwen. Het pand wordt aangevuld met een stuk grond van 5630 vierkante meter.

De locatie is ideaal en comfortabel, dicht bij het dorp, te voet bereikbaar. Het is ook goed verbonden met de snelweg, zodat alle bezienswaardigheden in de omgeving zonder problemen kunnen worden bereikt en het mogelijk is om te genieten van een onvergelijkbaar artistiek en cultureel erfgoed.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Villa
  Conditie
  Goed
  Categorie detail
  Buitenplaats
  Woonoppervlakte m2
  413 m²
  Grondoppervlak
  7.380 m²
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  5
  Badkamers
  3
  Marble countertop
  ja
  Garage
  Vrijstaand
  Parkeerplaatsen
  1
 • Speciale voorzieningen

  • Kapel
  • Schuur