Gerestaureerde Toscaanse boerderij + zwembad. Montepulciano, Siena

Toscane, Siena

Prijs op aanvraag ID: 164055

Charmante boerderij met een dominante positie boven het karakteristieke middeleeuwse dorp Montepulciano

Op de top van een prachtige Toscaanse heuvel met uitzicht op het karakteristieke middeleeuwse dorp Montepulciano, is deze betoverende boerderij te koop ontstaan uit de zorgvuldige renovatie van een oude boerderij uit de 17e eeuw.
De gunstige ligging tussen de glooiende heuvels van Siena, in het hart
van een van de meest succesvolle gebieden van de Italiaanse wijn, maakt het een ideale plek om de meest betoverende hoekjes van deze prachtige regio te ontdekken, op slechts tien minuten van het suggestieve centrum van Montepulciano, met zijn nobele wijnen, en iets meer van Pienza, Monticchiello en Cortona.
Strategisch punt om nabijgelegen Montalcino en Siena, San Gimignano en Florence te bezoeken.
Een oase van rust van waaruit u het betoverende uitzicht op het Toscaanse landschap kunt bewonderen, omringd door een weelderige tuin van 5.000 m2 waar een suggestieve route zich een weg baant, te voet of met de fiets, langs de immense lavendelvelden van het landgoed.

Op het meest panoramische punt ontwikkelt zich een prachtig overloopzwembad, om een prachtig uitzicht op Montepulciano te garanderen. Hier, bij het zwembad, vormt een groot terras de perfecte schaduwrijke hoek voor ontspannende middagen. Rondom het zwembad ligt een heerlijke moestuin, waar seizoensfruit geplukt kan worden.

Geflankeerd door een landhuis met een karakteristiek torentje, beschikt de boerderij over een elegant interieur voor horecagebruik, het resultaat van een zorgvuldige renovatie die onlangs is voltooid, waarbij het de bedoeling was om de typische stijl van het Toscaanse platteland te herstellen in de keuze van meubels en kleuren, naast het inbrengen van verfijnde elementen met een moderner design.
De zes slaapkamers en de acht badkamers van de boerderij, elegant en comfortabel, bevinden zich op de begane grond van een prachtig huisje. Ze zijn allemaal ingericht in een landelijke chique stijl en worden gekenmerkt door een prachtig uitzicht op het zwembad en betoverende buitenruimtes voor exclusief gebruik, waaronder een groot panoramisch terras, een zeer privétuin en een heerlijke privébinnenplaats.

Om de pluspunten van deze prestigieuze boerderij te koop in Montepulciano compleet te maken, vinden we een modern fotovoltaïsch systeem, een zonnesysteem voor de productie van sanitair warm water en een grote overdekte parkeerplaats die plaats biedt aan maximaal zeven auto's.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Uitmuntend
  Categorie detail
  B&B / Gites / Camping
  Woonoppervlakte m2
  800 m²
  Grondoppervlak
  5.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  0-1 HA
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  6
  Badkamers
  8
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Gastenaccommodatie