Gehucht - Luxe vakantiecomplex op 10 ha met zwembad te koop. Arezzo

Toscane, Arezzo

€ 1.950.000 ID: 162176

In het hart van Toscane, gelegen op een heuvelachtige en panoramische locatie, vlakbij Cortona, staat dit kleine dorp te koop.
Het is een boerderij met een boerderijvergunning van 900 vierkante meter bestaande uit 7 gebouwen met 6 appartementen, 1 restaurant, een berging en een te restaureren gebouw van ongeveer 100 vierkante meter, omgeven door 10 hectare grond met wijngaarden.

De gebouwen werden met bijzondere aandacht gerestaureerd om de originele kenmerken van het landgoed te behouden, met respect voor de typische stijl van het Toscaanse landhuis.
Het interieur van de structuur is ingericht in een typisch Toscaanse stijl en wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van terracotta vloeren, houten balken en zichtbare stenen.

Over het geheel herbergt het pand 12 slaapkamers, 11 badkamers, 7 keukens en 7 woonkamers.

Land.
Het pand is omgeven door ongeveer 10 hectare met 730 olijfbomen, 1700 vierkante meter wijngaard, 1,6 hectare bomen en de rest van onontgonnen land en bossen.
Elk jaar wordt er ongeveer 400 liter wijn geproduceerd voor het gezin en voor de consumptie van het restaurant. De geteelde wijnstokken zijn Sangiovese Merlot Canaiolo Trebbiano Toscano en Malvasia.
Afhankelijk van het seizoen worden er 4 tot 7 kwintalen olijfolie geproduceerd.

Perfect ingevoegd in een adembenemend landschap, maar dicht bij het stadscentrum en de diensten, is dit typisch Toscaanse pand ideaal voor een ontspannen verblijf in naam van de rust, perfect voor degenen die besluiten hun leven te veranderen, een huis hebben in een van de mooiste gebieden van Toscane en een winstgevend bedrijf runnen.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Landhuis/Estate
  Conditie
  Goed
  Categorie detail
  B&B / Gites / Camping
  Woonoppervlakte m2
  900 m²
  Grondoppervlak
  100.000 m²
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  12
  Badkamers
  11
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Gastenaccommodatie
  • Schuur