Domein met landhuizen te koop op 2 ha met 2 zwembaden, Umbrië

Umbrië, Perugia

€ 2.300.000 ID: 162175

Op de top van een heuvel, met uitzicht op een prachtig Umbrisch landschap en omgeven door een weelderig park op slechts een paar minuten van het stadscentrum van Città della Pieve, Perugia, staat deze betoverende 18e-eeuwse boerderij te koop, ondergedompeld in een gedeeltelijk gecultiveerd land van 2 hectare.
Olijfgaard met eigen productie van extra vergine olijfolie.

Het pand is een prachtige historische residentie, perfect gerestaureerd, waarvan de kamers de oude charme en pracht hebben behouden en waarvan het uitzicht over het ongerepte landschap onveranderd is gebleven.
Het luxe complex bestaat uit twee zwembaden en twee stenen boerderijen, zorgvuldig gerestaureerd, in harmonie met de omgeving, met behoud van de originele kenmerken zoals de bakstenen bogen en oude houten balken.

Het hoofdhuis is verdeeld over drie aangenaam verspringende niveaus voor een binnenoppervlak van 500 vierkante meter.
In totaal herbergt het zeven slaapkamers, allemaal met een en-suite badkamer, grote en lichte woonruimtes met keuken, woonkamers, lounges en een klein onafhankelijk appartement.

Op de begane grond bevinden zich enkele polyvalente ruimtes zoals ontbijtruimte, wasruimte, wellnessruimte, thermische centrale enz.

De boerderij is omgeven door een weelderige tuin waar een prachtig zwembad van 12 x 6 m opvalt, dat 180 graden uitkomt op de vallei beneden, een ideale plek om te ontspannen.

De andere boerderij op niveaus, van 200 vierkante meter. ongeveer, het bestaat uit 3 slaapkamers, 4 badkamers, grote woon-eetkamer, keuken en biljartkamer.
Ten dienste van de villa is een zwembad van 10X4 m.

Deze fantastische gebouwen zijn omgeven door een groen park met een totale oppervlakte van ongeveer 20.000 vierkante meter.
Ingevoegd in een eeuwenlang intact landschap, waar traditie en cultuur samenkomen in een scenario van natuurlijke en verfijnde schoonheid, is deze oude boerderij gelegen in een strategisch gebied tussen Umbrië en Toscane, de ideale locatie om het platteland ten volle te ervaren op slechts een paar minuten van iedereen, diensten en punten van groot cultureel belang.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Landhuis/Estate
  Conditie
  Goed
  Categorie detail
  B&B / Gites / Camping
  Woonoppervlakte m2
  750 m²
  Grondoppervlak
  20.000 m²
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Totaal aantal kamers
  20
  Slaapkamers
  10
  Badkamers
  11
  Garage
  Vrijstaand
 • Speciale voorzieningen

  • Tuinchâlet
  • Gastenaccommodatie