Complex van Trulli en Cummerse

Apulië / Puglia, Brindisi

€ 195.000 ID: 161220

Complex van Trulli en Cummerse

Op het platteland van Cisternino, precies in de wijk Capitolo, bieden wij een oud en karakteristiek complex van Trulli en Cummerse te koop aan.

De woning is toegankelijk via een gemakkelijk te berijden onverharde weg en leidt rechtstreeks naar de woning die wordt verkocht.

We vinden een eerste deel bestaande uit 3 kamers, waarvan er één oorspronkelijk een oude stal moest zijn met prachtige "kansen" en van hieruit hebben we externe toegang tot een oud plein - "boerenerf" gemeenschappelijk.

Aangrenzend met toegang vanaf een andere ingang vinden we een oude keuken met open haard, een kamer met historische vloeren en andere aangrenzende kamers die allemaal intern zijn verbonden, ook hier vinden we interne stallen (altijd met de mogelijkheid om van buitenaf te kunnen bereiken).

Voor het hele gebouw vinden we een magazijn van ongeveer 35 vierkante meter, panoramisch land, met een deel van akkerland en een deel van olijfgaarden, een complex van ongeveer 16.000 vierkante meter.

Voor hoe het pand is samengesteld en verdeeld, kunt u twee afzonderlijke wooneenheden hebben, ideaal voor degenen die de structuur willen gebruiken als vakantiehuis of B&B.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Opmerking adverteerder
  Zeer goed rendement
  Type Onroerend Goed
  Trullo/Trulli
  Conditie
  Goed/enige renovatie
  Categorie detail
  Agrarisch / Veeteelt
  Zakelijk (categorie)
  Grond
  Woonoppervlakte m2
  100 m²
  Grondoppervlak
  16.000 m²
  Uitzicht
  Landelijk