Charmant domein met gastenverblijven te koop met olie en wijn productie op 25 ha. Siena, Toscane

Toscane, Siena

€ 3.000.000 ID: 158771

In de provincie Siena, in het gebied tussen Montalcino en San Giovanni d'Asso, staat dit agrotourisme te koop dat ook fijne olie en wijn produceert.

Het pand is gelegn op ongeveer 25 hectare met een 17e-eeuwse boerderij erin, op een spectaculaire heuvelachtige en panoramische locatie met een uitzicht van 360°

De totale woonoppervlakte bedraagt ​​ongeveer 850 vierkante meter. verdeeld over het hoofdgebouw, bijgebouw, kelder en het agrarisch bijgebouw van ongeveer 225 vierkante meter.

De hoofdboerderij is verdeeld over twee niveaus en is verdeeld in 4 appartementen, plus 2 andere appartementen samen met andere gemeenschappelijke ruimtes in het gedeelte dat grenst aan de boerderij voor in totaal 9 slaapkamers en 8 onafhankelijke badkamers, elk appartement heeft een eigen keuken en een badkamer .

In het hoofdhuis op de begane grond is een grote ruimte, ideaal voor het organiseren van proeverijen of om te gebruiken als ontbijtruimte.

In het aangrenzende gebouw, in de kelder, vinden we de kelder van 200 vierkante meter (4 meter hoog) met alle machines die nodig zijn om wijn te maken.

Boven grote kamers die worden gebruikt voor verkoop en proeverij, met een overdekt terras van 15 vierkante meter en een ruim buitenterras van 80 vierkante meter, ideaal om buiten te eten en het adembenemende uitzicht te bewonderen.
Het pand heeft alle typische kenmerken van de Toscaanse rustieke stijl, zoals terracotta vloeren, houten balken, bakstenen bogen en een stenen gevel.

Fotovoltaïsch systeem van 10,5 kw.

In de tuin van het pand vinden we een prachtig 13 x 7 m zwembad.

Het land heeft een oppervlakte van ongeveer 25 hectare, waarvan 2 hectare olijfgaarden met 600 planten, 7000 vierkante meter wijngaarden in productie geregistreerd bij de Doc Orcia (ongeveer 5000-6000 flessen uitstekende wijn) en het resterende land is gereserveerd voor bouwland waarvan een deel geschikt is voor de aanplant van wijngaarden.

Het bedrijf, exclusief de wijngaarden, is volledig biologisch.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Goed
  Categorie detail
  B&B / Gites / Camping
  Woonoppervlakte m2
  850 m²
  Grondoppervlak
  250.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  Camping / Glamping
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  9
  Badkamers
  8
  Garage
  Vrijstaand
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Gastenaccommodatie
  • Schuur