Boerderij te koop in 1 ha in Castelmuzio, Trequanda, Siena. Toscane

Toscane, Siena

€ 680.000 ID: 158668

Stenen boerderij te koop in Castelmuzio, in de gemeente Trequanda.

Dit bijzondere pand geniet absolute privacy, in een naturalistische context van grote rust, in direct contact met de omringende natuur en met een prachtig uitzicht op de abdij van Sant 'Anna in Camprena en de omliggende vallei.

De boerderij op twee niveaus is gerenoveerd in een traditionele stijl volgens de criteria van groen bouwen en heeft een totale oppervlakte van 200 vierkante meter.

De begane grond omvat 2 badkamers, een slaapkamer met een thermo-open haard, een studeerkamer en een grote recreatieruimte, met grote ramen met uitzicht op het groen, de kamers hebben verschillende toegangen tot de tuin.

De eerste verdieping omvat een woonkamer met open haard, keuken, 2 slaapkamers, een grote slaapkamer met badkamer.

Het compartiment onder de trap wordt gebruikt als opslagruimte en wasruimte, een externe houten schuur maakt het pand compleet.

Het gebouw is in 2013 gerenoveerd met extra zorg voor bi-bouwmaterialen, de dakisolatie is in permatex, de isolatie in de muren tussen de steen en het interieur is van kurk en puimsteen.

Er is een voorziening voor vloerverwarming en airconditioning.

De vloeren zijn van antiek terracotta en Californisch redwood-parket op de eerste verdieping, terwijl op de begane grond vloeren zijn van kwarts en Libanees cederhout, evenals de typische zichtbare balken.

Er is ook een opvangput en waterfilter voor huishoudelijk gebruik, en fotovoltaïsche panelen die moeten worden aangesloten voor 5 kW.

Het pand is omgeven door ongeveer een hectare land, met verschillende fruitplanten binnen, evenals een natuurlijk zwembad dat in de zomer gevuld is met waterlelies.

Vanuit het pand kunt u snel plaatsen van historisch belang bereiken. Pienza, Montepulciano en de Crete Senesi liggen binnen een straal van 20 km, de snelweg is ongeveer 25 km, Rome ongeveer 180 en Florence 130.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Goed
  Categorie detail
  Buitenplaats
  Woonoppervlakte m2
  200 m²
  Grondoppervlak
  10.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  0-1 HA
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  3
 • Speciale voorzieningen

  • Airco
  • Schuur