Boerderij met zwembad te koop in Asciano, Siena, Toscane

Toscane, Siena

Verkocht ID: 161157
Verkocht

Omlijst door de glooiende heuvels van het Sienese platteland, is dit betoverende luxe pand in Asciano te koop.
De boerderij ligt op een dominante positie, het uitzicht is werkelijk prachtig en men wordt gefascineerd door het uitzicht dat het gehele pand omringt.
Het is een prachtige bakstenen boerderij, ontwikkeld op verschillende verdiepingen en verdeeld in twee spiegelappartementen en twee bijgebouwen, met een totale binnenoppervlakte van 700 vierkante meter.

De appartementen bestaan ​​uit een ruime woonkamer, bestaande uit een lichte woonkamer verfraaid met een werkende open haard, een eetkamer, een ingerichte keuken en een gastenbadkamer; het slaapgedeelte heeft drie tweepersoonsslaapkamers met eigen badkamer en een betoverend uitzicht op de groene tuin.

Het luxe appartement op de begane grond biedt de mogelijkheid om vanuit elke kamer toegang te krijgen tot de tuin, terwijl de bovenverdieping, bereikbaar via een onafhankelijke buitentrap, een betoverend bewoonbaar terras heeft van waaruit u het panorama omlijst door de kolommen kunt observeren.
Een hectare privétuin herbergt een prachtig panoramisch zwembad uitgerust met een solarium en een terras met barbecue.

Het pand heeft een LPG-vloerverwarmingssysteem, terwijl de watervoorziening wordt gegarandeerd door het gemeentelijk aquaduct, een waterput en een bron.

Het is ook mogelijk om de airconditioning via de vloerverwarming te activeren.

Deze boerderij te koop in Asciano is strategisch gelegen op een paar kilometer van de mooiste steden van Toscane en wordt aangevuld met de mogelijkheid om een ​​eigen helihaven en een handige garage te creëren.

Siena vanaf hier bereikt u de fascinerende steden Siena, Montepulciano en Pienza (elk op ongeveer 30 km afstand) in ongeveer een half uur met de auto. Vanaf hier zijn ze met de auto in ongeveer een half uur te bereiken. Het nabijgelegen benedictijnenklooster van Monte Oliveto Maggiore (5 km) de thermale baden van Rapolano Terme (16 km). In Asciano vindt u winkels en restaurants.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Uitmuntend
  Categorie detail
  B&B / Gites / Camping
  Etages/Niveaus
  2
  Woonoppervlakte m2
  375 m²
  Grondoppervlak
  10.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  0-1 HA
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  6
  Badkamers
  5
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Gastenaccommodatie