Boerderij met appartementen en zwembad te koop. Bij Cortona. Arezzo

Toscane, Arezzo

€ 760.000 ID: 160235

Ondergedompeld in het Toscaanse platteland, in het karakteristieke gebied Val di Chiana, met uitzicht op Cortona, staat deze typisch Toscaanse boerderij met zwembad te koop.

Gelegen op korte afstand van het centrum van een kleine stad, maakt de structuur deel uit van de prachtige groene omgeving met een tuin van ongeveer 4000 vierkante meter die het huis omringt en waar het zwembad zich bevindt, gelegen op het meest panoramische punt.

De villa is een prestigieus huis met een klassieke gevel van baksteen en natuursteen. De karakteristieke landelijke stijl, versterkt door een zorgvuldige restauratie die onlangs is voltooid, past goed bij het moderne comfort dat haar ter beschikking staat, in een perfecte balans tussen verleden en heden.

Met zijn 500 vierkante meter oppervlakte, is de residentie fijn gerestaureerd met het gebruik van hoogwaardige afwerkingen in fijne materialen.

Er is zeker geen gebrek aan modern comfort om het verblijf in de villa, momenteel ingedeeld in drie onafhankelijke units, nog aangenamer te maken.

Het appartement op de begane grond bestaat uit een grote woon-eetkamer van ruim 70 vierkante meter. met directe toegang tot de tuin en verfraaid met een betoverende open haard, een keuken en vier tweepersoonskamers met eigen badkamer en 3 dienstbadkamers aan de grote woonkamer, ideaal om te worden omgevormd tot een restaurant als u accommodatie wilt uitbreiden.
Buiten zijn er twee grote veranda's, waarvan één met een heerlijke barbecue.

Boven zijn er twee appartementen, elk bestaande uit een grote woon-eetkamer, 3 slaapkamers en twee badkamers.

Door zijn positie is hij uitstekend gelegen op de zon van zonsopgang tot zonsondergang

Een echte oase op het typische Toscaanse platteland, een ideaal startpunt om een ​​van de meest geliefde regio's van de Bel Paese . te ontdekken

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Goed
  Categorie detail
  B&B / Gites / Camping
  Woonoppervlakte m2
  500 m²
  Grondoppervlak
  4.000 m²
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Totaal aantal kamers
  25
  Slaapkamers
  10
  Badkamers
  10
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Gastenaccommodatie