B&B, Hotel in oud dorp te koop in Arezzo, Toscane

Toscane, Arezzo

€ 930.000 ID: 163884

Heerlijke B&B ontstaan uit een zorgvuldige en vakkundige renovatie van een gebouw in een oud dorp in Civitella Val di Chiana in het hart van het Toscaanse platteland.
Ondergedompeld in een heuvel vol olijfgaarden, wijngaarden en eikenbossen, vanwaar het oog over het grootste deel van de Val di Chiana glijdt, tot aan het meer van Trasimeno.

De stichtingsdatum van het versterkte dorp moet rond het jaar 1385 worden geplaatst, toen de Florentijnse republiek Arezzo en het platteland had over genomen.
Het dorp heeft nog steeds zijn typisch middeleeuwse uiterlijk behouden met zijn strenge bekisting en delen van de muren die nog steeds duidelijk zichtbaar zijn en getuige het kleine bolwerk dat de Valdichiana domineerde.
Een unieke oase en een landschap van andere tijden ondergedompeld in het groen van de olijfbomen; een ideale bestemming om te ontspannen.

De structuur heeft een modern ontwerp in de structuur van een oud middeleeuws dorp, een perfecte synergie gericht op het behoud van de charme en kenmerken van de oude architectuur, zonder echter het comfort en dat van het dagelijks leven aan te tasten.
De structuur is ontwikkeld over drie niveaus en heeft in totaal 8 slaapkamers met badkamers, waarvan één dubbel en één met een prachtig panoramisch terras, een ontbijtruimte en een grote ontspanningsruimte.

Door de strategische ligging bereikt u culturele centra zoals Arezzo, Cortona, Siena, Perugia of Florence in minder dan een uur. Om nog maar te zwijgen van de verplichte eet- en wijnstops zoals Pienza, Montepulciano en Montalcino.
Gelegen in het gebied zijn er golfbanen, winkels en mode-ateliers (Prada, Dolce en Gabbana, CalvinKlain om er maar een paar te noemen).

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Herenhuis/stadswoning
  Conditie
  Goed
  Categorie detail
  B&B / Gites / Camping
  Woonoppervlakte m2
  300 m²
  Riolering
  Rioleringssysteem
 • Kamerinformatie

  Totaal aantal kamers
  14
  Slaapkamers
  8
  Badkamers
  10