2023 Internationaal onroerend goed te koop

Moulin introduceert gratis adverteren

14 maart 2022 door IMMOULIN

Moulin.nl introduceert gratis adverteren voor nieuwe verkopers

Vanaf Q1 2022 introduceert Moulin.nl een nieuw advertentiemodel met keuze uit 9 verschillende betalingsmogelijkheden van slechts één maand tot 24 maanden. Hoe langer de periode, hoe goedkoper de advertentie per maand. Bepaalde regio's met meer activiteit en de huidige economische omstandigheden vereisen een veel bredere keuze aan periodes dan de opties van 6 en 12 maanden die we eerder aanboden.

Moulin.nl introduceert ook een gratis proefperiode van één maand zonder verplichting tot verlenging of verlenging met een betaalde optie.

Naarmate meer adverteerders ervoor kiezen om ons nicheportal te gebruiken met een eenvoudige, op bezoekerservaring gerichte benadering, wordt het gemakkelijker om die exclusieve koper te vinden.

Internationaal scoort Moulin.nl zeer goed op het gebied van bezoeken per woning, gedreven door kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Je kunt nu vrijblijvend deelnemen door op deze link te klikken https://moulin.nl/nl/ en profiteer een hele maand van gratis adverteren

Door de advertentie eerst volledig voor te bereiden met veel kwaliteitsfoto's en pas daarna voor de betaaloptie te kiezen, profiteer je van de maximaal beschikbare gratis advertentieperiode.