Appartment (demi-chalet) 3 slaapkamers in Portes du Soleil regio bij Morzine

罗纳-阿尔卑斯, Haute-Savoie

€395,000 ID: 131761

Appartement (demi-chalet)  3 slaapkamers in Portes du Soleil in de buurt van Morzine.

Dit Appartment in een chalet in herenhuis stijl is een totale reconstructie van een voormalige rij van boerderijen, gelegen in het gehucht Urine, dicht bij het dorp la Baume in het Porte du Soleil gebied. De locatie is zeer rustig en landelijk. Het appartment maakt onderdeel uit van een chalet twee gloednieuwe appartmenten (demi-chalets). Bij aankoop van beide appartmenten kan het eenvoudig worden gewijzigd in een totaal chalet.

Interieur van de totale chalet:

Verdeeld over 3 verdiepingen, hoofdingang van het pand op de begane grond. Er zijn twee grote slaapkamers, een badkamer en een aparte wc, een wasruimte en zeer veel ingebouwde kastruimte.

Boven is een zeer lichte en zonnige woonkamer met toegang tot een groot, overdekte balkon op het zuiden. Het overdekte balkon ligt goed op de zon en is daardoor uitstekend geschikt voor gebruik gedurende het gehele jaar. Het balkon is 14 m2 groot en er is voldoende ruimte voor een outdoor eettafel voor het hele gezin. De keuken (eenheden en toestellen zijn niet inbegrepen in de prijs) bevindt zich aan de achterzijde van het pand en biedt een fantastisch uitzicht over de vallei en heeft daarnaast een plafond van dubbele hoogte hetgeen een gevoel van extra ruimte geeft.

Op de bovenste verdieping bevinden zich de ruime master bedroom met een eigen badkamer en ingebouwde kastruimte. De master bedroom beslaat de gehele verdieping van een demi-chalet.

Buiten is er een overdekte parkeerruimte en een tuin op het zuiden. Er is ook een zeer grote kelder die opslagruimte biedt voor ski's, fietsen en tuinmeubelen etc.

Het gehucht Urine is "entre lac et montagne", bijna halverwege tussen het meer en de bergen. Ongeveer 15 km van Morzine en het Portes du Soleil ski-domein, en 20 km van het meer van Genève en alle voorzieningen bij die het meer, stadjes en dorpen te bieden hebben.

Dit nieuwe appartement is een interessante investeringsmogelijkheid en biedt goede verhuurmogelijkheden.

Read more... Show less...
 • 明细

  物業類型
  Apartment(s)/flat
  Year of construction
  2015
  Status
  New (ready)
  Special class
  滑雪
  Central heating
  Floor heating
  总居住面积
  110 m²
  Scenery
  Mountains
  max. occupancy
  6
  Stories / levels
  3
  Sewage
  Septic Tank
  土地
  Garden/Gardens
 • 客房信息

  卧室
  3
  All bathrooms
  2
  Balconies
  1
  Garage
  Carport
  Garage car spaces
  1