Water Molen en meer te koop Maine et Loire, Pays de la Loire, Frankrijk

Pays de la Loire, Maine-et-Loire (49)

€ 371.000 ID: 123776

Water Molen en meer te koop Maine et Loire, Pays de la Loire, Frankrijk

Volledig gerenoveerd 17e eeuwse watermolen met 1,4 hectare groot meer, kan worden gerund als B & B.

Idyllische locatie! Totale privacy met dit luxe volledig gerenoveerde oude molenhuis gelegen op de rand van een eigen 1,4 hectare grote door een bron gevoed meer.
Belangrijkste accommodatie beschikt over 3 slaapkamers, luxe keuken en een grote lounge diner ruimte met uitzicht over het meer. Ook aan de achterzijde van het hoofdgebouw zijn met een aparte ingang de twee luxe Bed and Breakfast suites.

Deze woning is liefdevol gerestaureerd en biedt de volgende accommodatie een aantal van de slaapkamers wordt gebruikt voor het B&B bedrijf.
+ Ingerichte keuken - met tegelvloer, ingerichte eenheden, kookplaat en oven, open haard met ruimte voor een bank.
+ Woon / eetkamer - met tegelvloer, oude balken en een groot raam met uitzicht op het terras / patio aan het grote meer.
+ Gallerij/ Mezzanine met uitzicht op het belangrijkste woongedeelte -
+ Er zijn twee grote slaapkamers beneden met aangrenzende hoge specificatie badkamer en toilet
Boven toegankelijk vanuit de mezzanine is een grote slaapkamer met veel natuurlijk licht en ingebouwde opslagruimte.

De B&B kamers zijn allemaal super luxe! Ze zijn beide zeer goed uitgerust en prachtig ingericht en beide met luxe badkamers. Er is een eigen ingang naar de B&B  kamers weg van het hoofdgebouw.

Het huis heeft prachtig aangelegde tuinen, een bovengronds zwembad (5m x 3,5 m in totaal) met zonneterras, patio en BBQ. Dit is een perfecte omgeving om de zonsondergang in een rustige omgeving te bekijken.
Het meer is een enorm kenmerk van het pand en men er een prachtige visvijver van maken om te gebruiken in combinatie met of in aanvulling op de B & B business. Er zijn mooie wandelingen rond het meer op toegankelijke wegen en paden, evenals rustieke bruggen, prieeltjes en veel bomen.

De molen is gemakkelijk bereikbaar vanaf Laval naar het noorden, Châteaubriant naar het westen, en Angers.

Le Moulin is een prachtige 17e eeuwse watermolen en ligt in het schilderachtige landschap in het hart van de Pays de la Loire.
De overblijfselen van de molen water toevoer kan nog steeds worden gezien, maar het enorme water-wiel is allang uiteengevallen.
Na voor vele jaren te zijn verwaarloosd is het pand liefdevol gerestaureerd en bijgewerkt om een accommodatie van de hoogste standaard te bieden. "Le Moulin" kijkt uit over zijn eigen 1,4 hectare grote meer, die een ontspannen, obstakelvrij uitzicht presenteert, om rond te lopen langs haar oevers met rustieke brug, priëlen, bomen en rustplaatsen. Deze rustige omgeving kunt u bij zonsopgang bekijken en het biedt een decor voor een prachtige zonsondergang.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Molen - Watermolen/Windmolen
  Conditie
  Goed
  Decor
  B&B / Gites
  Grond HA of Juridisch
  Grond 1-5 HA
  Woonoppervlakte m2
  167 m²
  Grondoppervlak
  14.253 m²
  Energy
  F 389
  Gas
  B 8
  Etages/Niveaus
  2
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  5
  Badkamers
  3
 • Kenmerken

  • Zwembad