Villa te koop nabij Florence op 4 ha met bijhuis en zwembad. Toscane

Toscane, Prato

€ 3.500.000 ID: 160409

Poggio a Caiano: Luxe eigendom met 4 ha grond op enkele minuten rijden van Florence.
Het pand bestaat uit een vorstelijke villa, enkele bijgebouwen voor wijnproductie, een bijgebouw dat wordt gebruikt als personeelsverblijf, een gastenverblijf met verschillende appartementen, mooi zwembad met pergola en toilet.
Alle gebouwen zijn zorgvuldig en smaakvol gerestaureerd, met behoud van hun oorspronkelijke stijl en charme.

De villa is verdeeld over 4 niveaus met verschillende ingangen.
Het huis bestaat uit een aantal grote woonkamers, meerdere slaapkamers, badkamers op elke verdieping, panoramische terrassen, loggia's en veranda's voor een totale oppervlakte van 500 vierkante meter.
Het oppervlak van de kelders, zolders en veranda's is ongeveer 380 vierkante meter, inclusief de buitenste eetgedeeltes.

Buiten is het zwembadgedeelte met zwembad (21X9), overdekte relaxruimte en een mooie veranda die gebruikt wordt als parkeerplaats met een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante meter.

Voor de hoofdingang van de villa bevindt zich een personeelsappartement van 50 vierkante meter en dicht bij de toegangsweg is een bijgebouw verdeeld in tweekamerappartementen met gedeeld terras. Elke flat heeft een woonkamer, keuken, een slaapkamer, een badkamer, een bijkeuken en buitenruimtes.

In de nabijheid van de tweede toegangsweg is er nog een éénkamergebouw van 60 vierkante meter. Het biedt twee ingangen en een mooie veranda van 25 vierkante meter.

Bijna vijf hectare terrein verdeeld in verschillende terrassen met 458 olijfbomen, talloze soorten rozen, bloemen en bomen.
Dit gebied omvat ook anderhalve hectare wijngaarden, die jaarlijks ongeveer 5.000 flessen "Super Toscaanse" wijn van hoge kwaliteit produceren (Merlot, Chardonnay, Sangiovese enz.), die ook in het buitenland zeer gewaardeerd wordt.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Villa
  Conditie
  Uitmuntend
  Categorie detail
  B&B / Gites / Camping
  Woonoppervlakte m2
  1.000 m²
  Grondoppervlak
  45.000 m²
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  9
  Badkamers
  10
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • huismeesterverblijf
  • Gastenaccommodatie