Villa met zwembad te koop. Arezzo. Toscane

Toscane, Arezzo

Verkocht ID: 160953
Verkocht

Ongeveer 3 km van het centrum van de stad Arezzo, in het hart van Toscane, staat deze prachtige luxe historische villa met veel charme te koop.

Het is een typisch statig huis, vrij aan drie kanten, perfect gerenoveerd zowel intern als extern, ondergedompeld in een privétuin van ongeveer 1000 vierkante meter waar het groen van de weelderige vegetatie het beschermt en veel privacy geeft aan het pand en het prachtige zwembad . .

Het pand heeft 3 ingangen die toegang geven tot de prachtige villa die zich presenteert met zijn schilderachtige gevel omlijst door palmbomen en hoge bomen. De luxe woning is verdeeld over 2 bovengrondse verdiepingen en heeft een totale binnenoppervlakte van circa 170m².

Op de bovenste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 kasten en een prachtig panoramisch terras, van waaruit u het rustgevende landschap en de charmante tuin van de villa kunt bewonderen.

De begane grond bestaat uit: entree, grote keuken die leidt naar de tuin, compleet met een comfortabele barbecue, bijkeuken en dubbele woonkamer met directe toegang tot het prachtige terras omsloten door grote ramen. Ook op de begane grond is er een klein zelfstandig appartement met keuken, eetkamer en slaapkamer. Ideaal als conciërgewoning.

Het interieur bestaat uit grote en lichte kamers met een fijne afwerking en verfijnd meubilair.

Het terrein is volledig omheind. De autonome verwarming wordt aangedreven door stadsgas, zelfs het water is aangesloten op het aquaduct.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Villa
  Conditie
  Goed
  Categorie detail
  Buitenplaats
  Woonoppervlakte m2
  170 m²
  Grondoppervlak
  1.000 m²
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  4
  Badkamers
  3
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Gastenaccommodatie