TE KOOP Schitterend manege op 20 km van de stranden. Morbihan, Bretagne

Bretagne, Morbihan(56)

€ 992.750 ID: 153234

De 8 hectare weiden met een klein bos en het prachtige huis uit 2002 van meer dan 200 m2 zijn niet de enige troeven van dit uitzonderlijke pand: Tipi's (tenten), salon, paardenboxen en zadelkamer maken deze gastvrije plek compleet. Het gewone dat ons onderdompelt in een ander universum.

Omschrijving:
Aan het einde van een gehucht begint het pand met het woonhuis. Gebouwd in 2002, heeft het geprofiteerd van de aandacht voor detail van deze eigenaren.
Gebouwd in de vorm van een U, biedt het op de begane grond twee nachtvleugels en een grote woonkamer die een open keuken, eetkamer en woonkamer combineert met kathedraalplafonds en een grote stenen open haard. De monumentale balken aan het plafond van deze woonkamer geven het een bizonder cachet.
Een bibliotheek en kantoorruimte, badend in het licht dankzij een glazen dak, leiden naar de ouderruimte. Het heeft een sauna met douche, een badkamer en een slaapkamer.

De tweede vleugel bestaat uit een grote slaapkamer en een badkamer. Alle kamers op deze begane grond komen uit op de bewaarde binnenplaats, ideaal om buiten te eten.
Boven is er een derde slaapkamer met badkamer en kleedkamer. Een grote mezzaninekamer maakt eindelijk alle gebruik mogelijk: speelkamer, tweede woonkamer, extra slaapkamer?

Een aangrenzende garage biedt plaats aan de wasruimte, terwijl verschillende houten schuilplaatsen de oppervlakte van werkplaatsen en opslag vergroten. De aangelegde tuin van ruim 2000 m2 wordt beschermd door heggen.
Aan de andere kant is er een verandering van universum met uitstekende ontvangstfaciliteiten gebouwd in 2007, in een natuurlijk recreatiegebied.
Een salon van 60 m2 biedt ook een keuken. Aangrenzend is een stacaravan omgetoverd tot een "hotel", bekleed met hout. Twee douches zijn beschikbaar voor gasten, evenals, twee toiletten, in een groot gebouw dat momenteel wordt gebruikt als een activiteitenruimte en museum.
Acht paardenboxen dichtbij de arena

In de verte, aan het einde van de weide, zie je, verspreid, het dorp van 9 tipi's, aangevuld met twee houten gebouwen. Het is toegankelijk via een klein bos met een aangelegd pad dat ons naar een andere wereld leidt.

Locatie:
Het pand ligt op 20 km van de stranden, op 7 km van de monding van de Etel en op 3,5 km van alle voorzieningen. Het is ook gelegen op 23 km van Lorient en 35km van Vannes.

De bestaande professionele structuren (receptie, bedden, amusement, paardensport) kunnen worden verkocht.

Prijs: 992.750 € Incl. Makelaarskosten
Prijs exclusief kosten: 950.000 €
Kosten: 4,5% TTC, te betalen door de koper

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Landhuis/Estate
  Conditie
  Goed
  Bouwjaar
  2002
  Decor
  Hippisch - Paarden
  Woonoppervlakte m2
  200 m²
  Grondoppervlak
  80.000 m²
 • Kamerinformatie

  Totaal aantal kamers
  7
  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  3
  Garage
  Vrijstaand
 • Kenmerken

  • Schuur
  • Openhaard
  • Zadelkamer
  • Stallen
 • Voorzieningen in de omgeving

  • Treinstation 23 km
  • Kust 20 km
  • Supermarkt 3,5 km