Spectaculair domein op 2,6 ha met 3 huizen en paardensportfaciliteiten. Manche

Normandië, Manche (50)

€ 371.000 ID: 150375

Spectaculair landgoed met drie huizen en paardensport faciliteiten. Afgelegen en privé maar toch binnen enkele minuten van voorzieningen.

Historisch Ste. Mere Eglise op 15 minuten. Carentan met treinen naar Parijs op 15 minuten. Veerboten naar Cherbourg en Caen op 45 en 70 minuten.

Domein van 2,6 hectare, omheind en prive met drie huizen en paardensport faciliteiten.
Prachtig gerenoveerd, hoofdgebouw met twee anderen huizen rond een verzorgde binnentuin en siervijver. Eigen ingang.

6 slaapkamers met ruimte om te ontwikkelen. Een zeldzame kans om een ​​groot familiebezit te kopen of om te ontwikkelen tot een toeristische bestemming.

Ideaal gelegen op 30 minuten van de oost- of westkuststranden van het schiereiland Cotentin. Veerboothaven van Cherbourg op 45 minuten.
Extra land beschikbaar door middel van onderhandelingen.

Fantastische boerderij bestaande uit drie huizen in een "U" formatie rondom een ​​binnenplaats met siervijver, tuin en parkeerplaats. Eigen oprijlaan met elektrische poorten en beveiligingssysteem, 14 camera's zichtbaar via wifi.

Bij binnenkomst van het hoofdgebouw, aan onze rechterkant is een volledig uitgeruste keuken met eethoek. Door naar de grote eetkamer en woonkamer met veel originele kenmerken. Toegang tot het terras en nog een vijver aan de achterzijde.
Een mooie stenen trap, heel typisch voor de regio, leidt naar de eerste verdieping waar we drie grote slaapkamers en een familiebadkamer vinden.
Grote inrichtbare zolder.
Er is een heel deel van het huis dat open staat met zicht op de spanten. Momenteel wordt dit gebied gebruikt voor opslag, maar met een aparte ingang kan het worden omgezet in extra bewoonbare ruimte of een gite.

In het tweede huis, op de begane grond, is er een hal / kamer met een bar, dit gebied leidt naar de woonkamer en de bibliotheek, naar de achtertuin en de trap naar de eerste verdieping.
Op de eerste verdieping vinden we een grote mezzanine slaapkamer en doucheruimte. Een gang doorkruist door originele "boomstam" balken leidt naar een andere slaapkamer, een kantoor en een W.C. (complete badkamer te installeren). Verder langs de gang is er toegang tot een grote, nog in te richten ruimte, boven een garage. Het geheel heeft er boven een inrichtbare zolderruimte.

Tussen het tweede en derde huis is er een garage met ruimte voor 3 voertuigen, een ruimte voor uitrustingen en massa's opslagruimte.

Het derde huis wordt momenteel gebruikt als werkplekken en kantoren. Er zijn twee grote kamers op de begane grond en een op de eerste verdieping met nog een grote ruimte, nog niet geconverteerd.

Het hele ensemble omringt een prachtige binnenplaats met een siervijver en een tuin. Het gehele pand is voorzien van dubbel glas en de centrale verwarming wordt verzorgd door een warmtepomp en elektriciteit.

Het pand strekt zich uit over 2,6 hectare (= 6,5 hectare), met paddocks, dressuurgebieden, terrassen en tuinen.
Paardensportgebouwen, stallen, zadelkamer, voedingswinkel.
Garages voor 6 voertuigen en landbouwmachines.

Een idyllisch toevluchtsoord volledig omheind ..
Extra land beschikbaar, contact voor details.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Uitmuntend
  Decor
  B&B / Gites
  Grond HA of Juridisch
  Grond 1-5 HA
  Grondoppervlak
  26.517 m²
  Woonoppervlakte m2
  300 m²
  Uitzicht
  Landelijk
  Bewaking
  Ja
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  6
  Badkamers
  4
  Garage
  Vrijstaand
  Garageplaatsen
  6
 • Kenmerken

  • Dubbele beglazing
  • Breedband Internet
  • Schuur
  • Zadelkamer
  • Gastenaccommodatie
  • Stallen