Schitterende, historische watermolen te koop in uitstekende staat, Creuse Limousin

Limousin, Creuse (23)

€ 214.000 ID: 148275

Schitterend, historisch familie huis met 5 slaapkamers in uitstekende staat met tuin, land, bos en visstroom.

Een prachtig verbouwde molen die veel originele details heeft behouden. De eigenaren hebben het oorspronkelijke karakter behouden, maar het pand is volledig gemoderniseerd. Het is in uitstekende staat en is scherp geprijsd om te verkopen.
De woning beschikt over een huis met 5 slaapkamers, volgroeide tuinen rondom een ​​beek, weiland en bos en een schuur.

Het ligt in een rustig gehucht op slechts twee minuten rijden van de lokale voorzieningen en op zes minuten rijden van de stad Gueret.

Het huis is toegankelijk vanaf de weg door een kleine tuin. Vanaf hier zijn er twee ingangen naar het huis en een pad dat naar beneden leidt naar de stroom met externe toegang tot de kelders.

Beneden: voordeur die leidt naar de hal, toilet, doucheruimte, grote slaapkamer met tweepersoonsbed, eetkamer die door een stenen boog leidt naar een woonkamer, bijkeuken en grote eetkeuken, deur naar een grote serre, trap naar kelder .

Eerste verdieping: grote overloop die leidt naar drie slaapkamers, kleedkamer / kantoor, badkamer, toilet en douche, toegang tot grote zolder.

Kelders met toegang vanuit het huis en de tuin: 5 grote kelders inclusief wijnproeverij, voedselbereidings ruimte en algemene opslagruimte, alles in uitstekende staat.

Buiten: volgroeide tuin, beek met omliggende bossen, aparte ruimte met schuur geschikt voor 3 auto's en opslag, extra percelen grasland en bos.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Molen - Watermolen/Windmolen
  Conditie
  Uitmuntend
  Decor
  None
  Grond HA of Juridisch
  Grond 0-1 HA
  Grondoppervlak
  7.514 m²
  Woonoppervlakte m2
  285 m²
  Uitzicht
  Rivier
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  5
  Badkamers
  2
  Garage
  Vrijstaand
  Garageplaatsen
  3
 • Kenmerken

  • Dubbele beglazing
  • Schuur
  • Werkplaats