Prachtige villa aan een meer te koop op bijna 2,5 ha. Haute Vienne, Limousin

Limousin, Haute-Vienne (87)

€ 264.000 ID: 148893

Het huis ligt op een idyllische, volledig privé locatie. Het profiteert van een prachtige zomerkamer met uitzicht op het meer en er is gemakkelijk plaats voor een zwembad en poolhouse!
En natuurlijk uw eigen meer van 3000 m².

Een fantastische woning die gezien moet worden om de locatie te kunnen waarderen.

Het huis is bereikbaar via een lange oprijlaan, die leidt naar een gated ingang en cirkelvormige oprit, die uitkomt op de parktuin.

Accommodatie in het huis bestaat uit: Lounge / eetkamer (36m²), tegelvloer, balkenplafond, grote open haard, glazen deur naar de voortuin, trap naar de eerste verdieping.
Keuken (8m²), goed aanbod van houten inbouweenheden en ingebouwde kasten. Glazen deur naar de tuin.
Badkamer en WC. Bijkeuken, stookruimte / wasplaats. Slaapkamer op de begane grond (14 m²), met nog een slaapkamer (19 m²), boven in de toren.
Fantastische zomerkamer (21 m²), met zichtbare balken, stenen vloer, openslaande deuren naar een terras met grind en uitzicht over het meer.

Trappen vanuit de woonkamer leiden naar de verbouwde zolderruimte met nog een grote slaapkamer.

De verwarming wordt verzorgd door een oliegestookte boiler die in 2017 is geïnstalleerd en een grote open haard in de woonkamer. Er is overal dubbele beglazing.

Het huis ligt op 2,4 ha grond, prachtig onderhouden park met veel volwassen bomen, en dan weideland dat ook profiteert van een aparte ingang.
Er zijn drie garages, dus potentieel voor conversie naar stalling indien nodig.
Vroeger was er een zwembad en de restanten van het oude poolhouse zijn nog steeds aanwezig, dus er is de mogelijkheid om een ​​zwembad opnieuw te installeren en het poolhouse te renoveren.

Locatie: St Yrieix La Perche, op slechts 10 km afstand, is een bloeiende stad met alle voorzieningen, waaronder supermarkten, winkels, bars, restaurants, banken, postkantoor, een modern ziekenhuis met A & E-faciliteiten, bioscoop, theater, kunstgalerijen, museum en een middeleeuws kwartier inclusief kerk uit de 12e eeuw.
Dicht bij tal van recreatiemeren met zwemfaciliteiten en het Parc Naturel Regional Limousin
Dichtstbijzijnde dorp met winkels: Coussac Bonneval (7 km) met bakkers, slagers, mini-supermarkt, kappers, artsen, apotheek, hotel / bars / restaurant en een station. Dichtstbijzijnde stad met volledige faciliteiten: St Yrieix la Perche (10 km) Dichtstbijzijnde internationale luchthaven: Limoges (45 km)

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Villa
  Conditie
  Goed
  Decor
  None
  Grond HA of Juridisch
  Grond 1-5 HA
  Woonoppervlakte m2
  170 m²
  Grondoppervlak
  24.030 m²
  Uitzicht
  Meer/vijver
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Garage
  Vrijstaand
  Parkeerplaatsen
  3
 • Kenmerken

  • Breedband Internet