Prachtige stenen molen te koop met werkende machines op 2,8 ha in een prachtige omgeving. Allier, Auvergne

Auvergne, Allier (3)

€ 298.500 ID: 133283

Deze imposante woning biedt de structuur en kaders voor een ambitieus project voor verdere huisvesting. Het is in een traditionele vorm gebouwd en heeft drie niveaus.
De begane grond is op dit moment een klein museum.

Boven en achter de molen ligt een prachtige molenvijver, compleet met karpervis.

De molen huis accommodatie is op twee niveaus bestaande uit een keuken, eetkamer, salon met houtkachel die de centrale verwarming vormt en die ook wordt aangevuld met gas.
Er zijn twee full-size slaapkamers en ook een mezzanine in de lounge, die kan worden gebruikt als een slaapkamer of een rustplek.
Alle ramen hebben dubbel glas. Er is een badkamer en een apart toilet.

Er is ook een stenen schuur met een kantoor, werkplaats en opslagruimte, aangrenzend is een grote hangar. De zijkant van de schuur, de molen, de achterkant van het huis en de oever van de molenbeek vormen een prachtig hof.

De ingang is via elektrische poorten, je rijdt binnen over de met bomen omzoomde oprit naar de accommodatie.
Aan de linkerkant is een bijgebouw voor pluimvee dat als kennels kan worden gebruikt. Er is momenteel een grote schuur met open buitenkant die wordt gebruikt voor het zagen en opslaan van hout. Aan de achterkant van de oprit zit een snel stromende beek.

Het huis heeft 120m2 woonoppervlakte en het hele pand ligt op 28.172 m2. De velden zijn in twee delen en ideaal voor beweiding.

Slechts 500 meter buiten een aantrekkelijk dorp, het pand ligt op slechts 20 minuten van Montmarault, 15 minuten van Souvigny en 30 minuten van Moulins en 1 uur van de luchthaven van Clermont Ferrard. Treinen naar Parijs vanuit Montlucon en Moulins.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Molen - Watermolen/Windmolen
  Conditie
  Uitmuntend
  Decor
  None
  Grond HA of Juridisch
  Grond 1-5 HA
  Woonoppervlakte m2
  120 m²
  Grondoppervlak
  28.172 m²
  Riolering
  Rioleringssysteem
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
 • Kenmerken

  • Dubbele beglazing
  • Breedband Internet
  • Schuur