Prachtig gerenoveerd historisch landhuis in Pollensa

Balearen-Mallorca, Pollença

Verkocht ID: 110479
Verkocht

Deze indrukwekkende accommodatie ligt op een landgoed van 12.000 m² en werd oorspronkelijk gebouwd in de 14e eeuw als een olijfolie molen. Strategisch gelegen in het dal tussen de noordelijke bergketen van Mallorca en de baai van Pollensa is het slechts een paar kilometer naar de jachtclub in Pollensa en de golfclubs van Pollensa en Alcanada.

De uitgebreide renovatie die werd uitgevoerd in 2008 heeft het getransformeerd tot een luxe landhuis, een combinatie van de charme van het verleden maar van alle moderne gemakken voorzien. Het hoofdhuis heeft een woonoppervlak van 700 m² en er zijn bijgebouwen met een oppervlakte van 187 m² bestaande uit het zwembad huis, de berging en de sportschool.

De indeling van het huis bestaat uit van 5 slaapkamers met eigen badkamer, 1 gastenbadkamer, 3 salons, een eetkamer en een keuken. Buiten het huis en in de bijgebouwen is er een zwembad, een grote, aangelegde tuin, een chill out ruimte, een zomer-eethoek, een barbecue en en twee ecologische moestuinen.

Het landgoed heeft een eigen bron voor het verstrekken van vers water en de woning is geheel voorzien van centrale verwarming en airconditioning.

Dit is een ideale plek voor iedereen die op zoek zijn naar privacy in combinatie met de nabijheid van voorzieningen en locaties voor het spelen van golf, persuing het beoefenen van watersporten of gewoon wandelen en genieten van het spectaculaire landschap rondom het landgoed. Gezien de kenmerken van deze locatie is het een uitstekende investeringsmogelijkheid.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Bouwjaar
  1350
  Type Onroerend Goed
  Landhuis/Estate
  Conditie
  Gerestaureerd / gedecoreerd
  Klasseduiding
  Buitenplaats (NL/BE)
  CV
  Gas
  Grondoppervlak
  12.000 m²
  Woonoppervlak
  880 m²
  Uitzicht
  Zee / Golf / Bergen
  Terrein
  Tuin/Tuinen
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  5
  Ensuite badkamers
  5
  Badkamers
  6
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Airco
  • Tuinchâlet