Oude gerenoveerde 16e eeuwse watermolen te koop. Pyrenees Atlantiques

Aquitanië, Pyrénées-Atlantiques (64)

€ 575.000 ID: 157638
Onder bieding

Gelegen op 15 minuten ten zuiden van Pau, biedt deze prachtig gerenoveerde residentie een idyllische leefomgeving in het midden van een bosrijk park dat wordt doorkruist door het kanaal.

Deze oude molen, gebouwd in 1516, is gerenoveerd volgens de regels van de kunst om een ​​prachtig woonhuis te bieden in het midden van een groene omgeving.

Alle gebruikte materialen zijn gekozen om de geest van dit huis te behouden. De vloer van de begane grond is in rustieke tegels, terwijl die van de bovenste verdiepingen in parket zijn, alle balken zijn zichtbaar evenals het raamwerk.

Het tuinniveau bestaat uit een entree met kleedkamer, een eetkamer met een traditionele open haard, een woonkamer met een prachtige open haard bekleed met hout (opening naar een terras met pergola), een ingerichte keuken, twee slaapkamers, een badkamer met douche, WC , wasruimte, stookruimte, technische ruimte en diverse kasten.

Boven zijn twee slaapkamers, een kantoor, een woonkamer, twee kleedkamers, een badkamer en een toilet.

Een garage met aangrenzende werkplaats en een half-basketbalveld completeren het geheel.

Het park is volledig omheind, het wordt aan één kant begrensd door de rivier en een kanaal met sluis doorkruist het terrein. Een keer per jaar wordt dit kanaal omgevormd tot een kraamkamer voor de forel die ooit volwassen is geworden in de rivier.

Dit uitzonderlijke pand verkeert in uitstekende staat en is klaar om zijn nieuwe bewoners te ontvangen. Er wordt geen werk verwacht.

Reistijd naar  :
School en winkels: 5 minuten
Luchthaven Pau: 30 minuten
Internationale school: 25 minuten
Golfbaan: 15 minuten
Skigebieden: 50 minuten
Strand: 1u30
Spaanse grens: 1u10

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Molen - Water / Wind
  Conditie
  Goed
  Woonoppervlakte m2
  270 m²
  Grondoppervlak
  2.750 m²
  Grond HA of Juridisch
  0-1 HA
  Uitzicht
  Rivier
  Riolering
  Rioleringssysteem
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  4
  Badkamers
  2