Oude boerderij te koop met toegang tot zwembad, tennis en uitzicht. Arezzo

Toscane, Arezzo

€ 770.000 ID: 159033

Monte San Savino: Gelegen bij een prachtig dorp, op een unieke panoramische en natuurlijke locatie op het grondgebied van de Val di Chiana, is deze oude stenen boerderij te koop omgeven door een prachtig park landschp van 3000 vierkante meter.
Het pand is perfect gerestaureerd met respect voor de originele omgeving, met een vakkundig gebruik van hoogwaardige materialen en door interessante architecturale keuzes. Het interieur van het huis is voorzien van handgemaakte kalkmuren, terracotta vloeren en badkamers van travertijn.

De boerderij, verdeeld over 2 niveaus, heeft een totale oppervlakte van 307 vierkante meter en bestaat uit 5 slaapkamers, 3 badkamers, keuken, grote woonkamer en eetkamer, evenals bijgebouwen.
Intern kan het gemakkelijk worden verdeeld in 2 afzonderlijke en autonome entiteiten.
Het pand bevindt zich in een boerderij domein van 37 hectare grond met een 20x10 m zwembad, kunstgras tennisbaan en sauna voor gemeenschappelijk gebruik van alle woningen.
Het ligt op ongeveer 700 m van het centrale dorp en geniet daarom van totale en aangename privacy, evenals een externe privébinnenplaats.

De prijs is inclusief het grootste deel van het interne en externe meubilair, inclusief de jacuzzi, allemaal volledig antiek en gerestaureerd.
Te allen tijde is er beschikking over de congierce, elektricien, loodgieter, tuinman, schoonmaak, metselaar.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Goed
  Categorie detail
  Buitenplaats
  Woonoppervlakte m2
  307 m²
  Grondoppervlak
  3.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  0-1 HA
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  5
  Badkamers
  3
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Sauna
  • Tennisbaan