Mooie property te koop om te herstellen in de buurt van San Gimignano Toscane

Toscane, Pisa

€ 395.000 ID: 148542

Een unieke kans om uw droomhuis te creëren in een prachtige plek. Project goedgekeurd voor de realisatie van twee huizen (320 m². En 190 m²) op de top van een heuvel met een prachtig uitzicht. Een terrein van ongeveer 4,9 ha.
De woning is gelegen op de top van een heuvel op 200 m hoogte met een fantastisch uitzicht op de beroemde Toscaanse heuvels rond de wereld. Het geniet totale privacy en rust.

De locatie is uitstekend en strategische, dicht bij de diensten, internationale luchthavens en de vele bezienswaardigheden, zoals San Gimignano, Volterra, Lucca en Siena en niet ver van de Toscaanse kust. Het goedgekeurde project omvat de reconstructie van de belangrijkste huis van 320 vierkante meter. en een eenheid van 190 vierkante meter.
Beide gebouwen kunnen worden onderverdeeld in verschillende wooneenheden - vier in het geval van de grootste gebouw en 2 voor het huis kleiner. U kunt bouwen van een zwembad voor elk van de huizen. Aangezien er twee wegen om de woning kan worden verdeeld in twee volledig onafhankelijke delen. De eigenschap is reeds aangesloten op het lichtnet, kracht en methaan. Er is ook de put, die de aanwezigheid van een aquifer aantoont. Het project omvat de bouw in zowel grote als vol licht.
Het bouwen van grotere op twee niveaus zal hebben op de begane grond een hal, woonkamer, eetkamer, keuken, slaapkamer met en-suite badkamer en een kast, pantry-wasruimte en een badkamer.

Op de eerste verdieping, ook toegankelijk met de buitenschaal twee kamers zijn aangebracht, een badkamer, een loggia en onderzoek.
Het kleinere huis heeft een hal, een grote open ruimte met keuken, eet-en woonkamer, slaapkamer met garderobe, badkamer en pantry-wasruimte op de begane grond, terwijl de eerste verdieping is verdeeld in studie, slaapkamer met badkamer en kasten, twee slaapkamers en badkamer. Het project omvat ook een opslagruimte van meer dan 15 vierkante meter. De kosten werden gedeeltelijk betaald en de stad heeft gebruik gemaakt van nieuwe bouwmaterialen toegestaan.

Afstanden: dorp met belangrijkste diensten - 1 km, Palaia - 4 km, Golf Castelfalfi - 11 km, Volterra - 30 km, San Gimignano - 33 km, Tuscan Coast - 46 km, Pisa - 40 km Florence - 65 km, Livorno - 50

De foto's vertegenwoordigen de site in de huidige staat en het verlenen van afbeeldingen.

Lees meer... Show less...
  • Kenmerken

    • Zwembad