Mooie camping te koop met 33 plaatsen, chalets en zwembad op 3 ha. Creuse

Limousin, Creuse (23)

€ 367.500 ID: 153768

Mooie camping met 33 staanplaatsen, chalets, stacaravans, restaurant, snackbar, zwembad, speeltuin en een eigenaarswoning met drie slaapkamers en een receptieruimte, op ca. 3 hectare vlakbij het mooie oude centrum van Aubusson (Limousin)

Deze prachtige camping ligt op bijna 3 hectare en heeft momenteel 33 plaatsen voor tenten en caravans, alle voorzien van stroom en drinkwater.
Verder is er een gemeubileerde 6-persoons familietent, vier ingerichte 6-persoons stacaravans, een chalet voor vier tot vijf personen en een chalet voor zes personen.
Daarnaast zijn er contracten met huurders van volledig ingerichte tenten.

Er is een eigenaarswoning met ontvangstruimte, een restaurant met professionele keuken en terras, een snackbar met uitgaansgelegenheid voor de kinderen, een zwembad, een speelveld en twee goed onderhouden toiletgebouwen.
De camping kan zo worden voortgezet, maar kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt.

 De camping wordt de afgelopen jaren gerund door een stel zonder personeel.

De camping ligt op ca. 12 km van Aubusson, een gezellig oud stadje aan de rivier de Creuse, op 123 km van Limoges (internationale luchthaven), 96 km van Clermont-Ferrand (internationale luchthaven) en 94 km van Mont Dore (skipistes, Puy de Dôme). In de Creuse, Limousin.

- Eigenaarswoning met ontvangstruimte:
De woning heeft een bewoonbaar oppervlakte van circa 133 m². Er is een grote woon / eetkamer (45m²), een toilet, een badkamer en 3 ruime slaapkamers waarvan één met inloopkast. Het huis wordt verwarmd met een houtkachel en elektrische radiatoren. Het huis is gebouwd op een sous-sol die gebruikt kan worden als werkplaats, garage, etc. Aangrenzend aan het huis is de ontvangstruimte voor de camping.

- Restaurant:
Het restaurant met circa 30 zitplaatsen heeft een professionele keuken en een binnen- en buitenterras met in totaal circa 20 tafels, loungesets, barkrukken en picknicktafels.

- Snackbar met speeltuin voor de kinderen

- Zwembad

- Speelplaats

- Twee toiletgebouwen, één met toilet en douche voor mindervaliden

- Er zijn verschillende septic tanks die geen 'aux normes' zijn maar goed functioneren. Er is een aanbieding voor een nieuwe installatie voor de gehele camping en woning van circa 15.000 euro.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Zakelijk (categorie)
  Zakelijk OG
  Type Onroerend Goed
  Landhuis/Estate
  Conditie
  Goed
  Decor
  B&B / Gites / Camping
  Grond HA of Juridisch
  Camping / Glamping
  Woonoppervlakte m2
  133 m²
  Grondoppervlak
  29.078 m²
 • Kenmerken

  • Schuur
  • Zwembad
  • Werkplaats