Molen huis met zwembad op 1,6 ha te koop, Dordogne, Frankrijk

Aquitanië, Dordogne (24)

€ 595.720 ID: 124233

Molen huis met zwembad op 1,6 ha te koop, Dordogne, Frankrijk

Prachtig gerestaureerd molen huis in een rustige Dordogne gehucht.

Alle accommodatie is bewoonbaar en geen werk is nodig. Een volledig herstel van de hoogste kwaliteit van de boerderij is 10 jaar geleden uitgevoerd. De kamers zijn van royale afmetingen en zijn licht en luchtig. De schilderachtige omgeving biedt rust en privacy.
Het pand is ongeveer 12 km van Brantôme, een populaire markt stad met alle voorzieningen.

Bij het betreden van dit pand bevind je je in een ruime hal, wit van kleur met een aantrekkelijke vloer van kalk tegels, waardoor het licht en uitnodigend is. Aan de linkerkant heb je een grote lounge (103m2) met open haard, die het grootste deel van de verbouwde schuur omvat. Deze hele ruimte werd gerestaureerd door een interieur ontwerper om op een ​​schip te lijken, dus houten vloeren met vloerverwarming en met hout beklede wanden.

Boven de lounge is een mezzanine, op de eerste verdieping is een speelkamer en daarboven een kleine kantoorruimte. Achter de woonkamer ligt de zomer keuken, voorzien van witte keuken eenheden, fornuis en koelkast.
Aan de andere kant van de gang, is de prachtig gerestaureerde eetkamer met natuurstenen muren en in navolging van de zelfde lime-block vloer in de hal.
Vanuit de eetkamer is het hart van het pand, de grote keuken met zijn houtkachel, gas kookplaat en volledig uitgerust met prachtige houten kasten en werkbladen. Aan de achterzijde van de keuken is een bijkeuken met drie koelkasten en de gasboiler voor de centrale verwarming radiatoren in het hele gebouw.

De trap leidt naar de eerste verdieping, waar u de grote slaapkamer (60m2) binn met zijn eigen badkamer met douche, bad en vasque wastafel. Alle vijf slaapkamers zijn smaakvol ingericht met superbe houten vloeren, natuurstenen muren en balkenplafonds.
Ruime kast en wardobe ruimte is opgenomen.

Buiten het hoofdgebouw, is er een zout-water zwembad (12m x 6 m) met de omliggende terras, ideaal om te zonnen.

De oorspronkelijke molen-buiding ligt tegenover het hoofdgebouw, en kon deels worden hersteld als twee gîtes. Dit bevat ook de twee oorspronkelijke molenstenen en deze kunnen worden hersteld als een werkende molen om elektriciteit te genereren.
De molen stroom is onlangs heropend, compleet met sluizen, waardoor de molen weer aan het werk.
Deze zelfde gebouw bevat een fruit-pers en biedt ruimte voor opslag en een overdekte ruimte om de balans logs.

Deze prachtige, liefdevol gerestaureerde pand ligt op 4 hectaren grond met een prachtig uitzicht over de vallei. De woning kan volledig gemeubileerd worden verkocht, zo ja desired.This pand is klaar om te worden geleefd en wacht op zijn toekomstige eigenaar te verschijnen. Dit is een kans om niet te missen. Kom en neem een ​​kijkje!

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Molen - Watermolen/Windmolen
  Conditie
  Goed
  Decor
  B&B / Gites
  Grond HA of Juridisch
  Grond 1-5 HA
  Woonoppervlakte m2
  453 m²
  Grondoppervlak
  15.900 m²
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  5
  Badkamers
  3
  Garage
  Vrijstaand
 • Kenmerken

  • Zwembad