Modern huis met 7 ha grond en privévissen aan het meer. Haute Vienne

Limousin, Haute-Vienne (87)

€ 463.900 ID: 170121

Dit huis en vismeer liggen in het hart van de Haute Vienne, in een echt merengebied van Frankrijk dat bekend staat om zijn gematigde klimaat en vislocaties. Het meer is omgeven door bossen en velden, waardoor een rustige omgeving ontstaat die perfect is voor ontspanning. De omgeving biedt volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen en vogels kijken. Of u nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen en tot rust te komen of een plek om te genieten van buitenactiviteiten, dit is de perfecte plek voor u.

Dit prachtig gerenoveerde open huis met drie slaapkamers wordt geleverd met een uitgestrekte grond van 6,7 hectare (inclusief het meer), omgeven door natuurlijk bos en met een privétuin op het zuiden. Het interieur van het huis beschikt over neutrale kleuren en tegelvloeren, met een binnen-buitenaansluiting naar een terras dat de hele dag in de zon baadt.

Er zijn drie slaapkamers en een kantoor dat een eenpersoonskamer zou kunnen zijn.

Het meer vol monstermeervallen biedt de mogelijkheid voor privévissen of de mogelijkheid om een ​​bedrijf te ontwikkelen. Bovendien is er, met voldoende ruimte, ruimte om een ​​meer formele camping te ontwikkelen, waarvoor een bouwvergunning vereist is, wat mogelijkheden biedt voor openluchtrecreatie en het genereren van inkomsten.

Vissen op het meer

Dit prachtige meer van 5,5 hectare is een droom die uitkomt voor elke visser. Met vier grote stekken, elk groot genoeg voor twee bivvies, is er voldoende ruimte om uw hengel uit te werpen en te ontspannen. Het meer is omgeven door weelderig groen en biedt een rustige en vredige omgeving waar u tijdens uw visreis uw kamp kunt opzetten.

Deze faciliteiten zijn perfect voor degenen die graag tijd buitenshuis doorbrengen. Aan het meer The Cabin heeft alles wat je nodig hebt om te koken en eten, inclusief een keukenblok, gootsteen met stromend water, gaskookplaat, gaskoelkast en kookgerei. Warm water wordt aangedreven door zonnepanelen.

Ervaar de sensatie van het vissen op trofee-meerval in deze volledig gevulde vijver! Met meervallen variërend in grootte van kittens tot enorme 158-ponders, bent u verzekerd van een onvergetelijk visavontuur. Momenteel beschikt de vijver over een indrukwekkende 15 meervallen die de weegschaal op meer dan 100 pond wegen, waardoor het een waar paradijs is voor vissers die op zoek zijn naar de ultieme vangst.

------
Informatie over de risico's waaraan deze woning wordt blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Landhuis/Estate
  Conditie
  Uitmuntend
  Categorie detail
  Viskwekerij
  Woonoppervlakte m2
  116 m²
  Grondoppervlak
  69.662 m²
  Grond HA of Juridisch
  5-10 HA
  Uitzicht
  Meer/vijver
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  4
  Badkamers
  1
 • Speciale voorzieningen

  • Dubbele beglazing
  • Breedband Internet