Luxe villa met zwembad te koop Umbrië Passignano Sul Trasimeno

Umbrië, Lake Trasimeno

€ 1.350.000 ID: 159171

Passignano :
Op een heuvel in de rust van de bossen eromheen, staat deze sierlijke en elegante boerderij, omringd door 5000 vierkante meter land, met een prachtig zwembad, bereikbaar via een witte weg van 1,2 km lang.

Structuur:
Als we uit de poort komen, vinden we een prachtig citroenhuis en een pergola die aan drie kanten is gesloten, uitstekend geschikt voor lunches en diners in de zomer.

De boerderij van 400 vierkante meter, fijn en volledig gerenoveerd, is verdeeld over twee niveaus en is ontstaan ​​uit een oude uitkijktoren.
Op de begane grond is er een grote eetkamer met keuken en oude open haard; in de rechtervleugel een dienstbadkamer en nog een kleine kamer die als pantry wordt gebruikt.
Op de linkervleugel is er toegang tot een mooie studeerkamer die in verbinding staat met een tweepersoonsslaapkamer, badkamer en kitchenette die ook van buitenaf toegankelijk zijn (dit laatste deel kan een zelfstandig appartement worden).

De eerste verdieping is toegankelijk via zowel een interne als een externe trap, de grote woonkamer met open haard fungeert als een centrale ruimte die privacy geeft aan de twee uiteinden van het huis; aan de ene kant vinden we een badkamer en een tweepersoonsslaapkamer op de tussenverdieping; aan de andere kant een grote boekenkast en inloopkast, in de oude toren is een grote slaapkamer met open haard en eigen badkamer (douche en ligbad) gecreëerd. Toegang tot de kamer is ook via een buitentrap.

Land:
Op het terrein van 5000 m² vinden we het 14x6 zwembad en een technische ruimte met kleedkamer, badkamer en jacuzzi.
De tuin is tot in de puntjes verzorgd, het sterke punt is de grote verscheidenheid aan rozen.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Uitmuntend
  Categorie detail
  Buitenplaats
  Woonoppervlakte m2
  400 m²
  Grondoppervlak
  5.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  0-1 HA
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  5
 • Speciale voorzieningen

  • Tuinchâlet
  • Zwembad