Luxe landgoed te koop op 4 ha met zwembad nabij Cetona, Siena Toscane

Toscane, Siena

€ 1.900.000 ID: 162174

Dit buitengewone pand is te koop in de buurt van het betoverende stadje Cetona, omgeven door het groene Sienese platteland.

De woning is omgeven door een groot land met een totale oppervlakte van 4 hectare bestaande uit olijfgaard, privétuin, ontspanningsruimtes.

De prachtige gerenoveerde boerderij van 470 vierkante meter, is verdeeld over twee niveaus en is momenteel verdeeld in twee onafhankelijke appartementen.

De woning omvat een bijgebouw met een prachtige veranda, panoramisch zwembad en 4ha grond met olijfgaard en park.

De boerderij ligt zeer dicht bij de stad Cetona en kan in slechts 5 minuten met de auto worden bereikt via een onverharde weg van ongeveer 4 km in uitstekende staat.

Cetona is een klein middeleeuws dorp dat zijn naam ontleent aan de beroemde berg waar het zich bevindt. Beroemd om zijn bloemenfestival dat in de lente plaatsvindt, is het altijd gekozen als toeristische bestemming vanwege zijn belangrijke artistieke schoonheden, en als verblijfplaats voor belangrijke modefiguren en Italiaanse jetset.
Dicht bij de snelweg en het treinstation, is Cetona een ideale stad, van waaruit het gemakkelijk is om de belangrijkste plaatsen in Midden-Italië te bereiken. Op een paar kilometer afstand ligt het treinstation Chiusi - Chianciano Terme, en altijd vanuit Chiusi is het mogelijk om de snelweg op te gaan vanwaar ze in iets meer dan een uur te bereiken zijn, Rome in het zuiden en Florence in het noorden.

Beschrijving.

Het eerste appartement bestaat uit een inkomhal op de begane grond met een grote woonkamer met open haard en kitchenette, een tweepersoonsslaapkamer en een kleine badkamer.
Op de eerste verdieping drie tweepersoons slaapkamers met badkamer.

Het tweede appartement omvat inkomhal, keuken, woonkamer met open haard, slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer op de begane grond, vier slaapkamers en twee badkamers op de eerste verdieping.

Het bijgebouw bestaat uit een entree met kitchenette, vaste kast, slaapkamer en badkamer.

Het heeft ook een prachtig panoramisch zwembad in een groot groen park.
Het land rondom het pand is 4 hectare groot en omvat een olijfgaard.

Het pand is in de jaren 2000 volledig gerenoveerd met een uitstekende afwerking.

Het heeft een openbaar aquaduct en een tank van 10.000 liter die wordt gevoed door drie putten die de irrigatie van het park mogelijk maken, een LPG-systeem met drie onafhankelijke boilers.

De woonboerderij leent zich uitstekend zowel als privéwoning als als toeristisch logiesbedrijf.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Goed
  Categorie detail
  B&B / Gites / Camping
  Woonoppervlakte m2
  470 m²
  Grondoppervlak
  40.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  1-5 HA
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Totaal aantal kamers
  21
  Slaapkamers
  10
  Badkamers
  8
  Garage
  Vrijstaand
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Schuur
  • Gastenaccommodatie