Landhuis te koop op 1,2 ha met zwembad, olijfgaard en uitzicht. Hérault

Languedoc-Roussillon, Hérault (34)

€ 995.000 ID: 159140

Proef en geniet van alle kwaliteiten van het leven de “la vie à l’Occitane …..avec une touche de Provence” ! Uitzonderlijk fraai gelegen ruime kwaliteit villa met adembenemende vergezichten aan de voet van “le Parc Naturel Régional du Haut-Languedoc”. Op loopafstand heeft men toegang tot het...

Proef en ervaar alle kwaliteiten van…… la vie à l’Occitane …..avec une touche de Provence !

Prachtige omgeving voor dit grote en ruime kwaliteitsvol pand met prachtig uitzicht aan de toegangspoort van het “Parc Naturel Régional du Haut-Languedoc”.

Deze woning is gelegen op loopafstand van het centrum van een klein dorpje vlakbij St. Chinian waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, midden in een prachtig heuvelachtig, afwisselend en natuurlijk mediterraan landschap.

In de stadjes Cessenon sur Orb en St. Chinian, desgewenst per fiets bereikbaar, vindt men een ruime keuze aan winkels, restaurants en andere voorzieningen. De zandstranden van de Middellandse Zee liggen op slechts ongeveer 35 minuten afstand.

Het huis uit de jaren 80 is traditioneel gebouwd op een kruipruimte. Sindsdien is het perfect onderhouden en aangepast aan de huidige smaak.
Het pand is zeer goed gelegen, op het zuiden op een kleine heuvel, boven een beekje. Het pand biedt een eigen olijfgaard (olijfolie!) en profiteert van een veilig hoogteverschil ten opzichte van de beek die aan het pand grenst.

Gelegen aan de rand van het dorp, geniet de villa van absolute rust, stilte en privacy en een uitzicht van meer dan 180°C. Het pand biedt een bebouwde oppervlakte van ≥ 650 m² inclusief de bewoonbare oppervlakte van ongeveer 261 m² bestaande uit onder andere een inkomhal met een majestueuze trap, een bureau, een grote woonkamer met open haard, een grote keuken met eetkamer, 4 slaapkamers elk met een eigen douche- of badkamer.

Naast de leefruimte is er een grote onafhankelijke dubbele garage, een technische ruimte voor het zwembad, een (wijn)kelder, een stookruimte, een houten schuur en natuurlijk het "zwembadgedeelte" met zijn vlonders, terrassen en nabij gelegen zomerkeuken.

Toegang tot het gedeeltelijk omheinde perceel (11.800 m²), is via een aantrekkelijk ijzeren hek en een toegangsweg met grind die leidt naar een kleine privérotonde, waardoor het gemakkelijk te rijden en nutteloos is om te draaien. Hier kan men gemakkelijk parkeren in een van de vele parkeerplaatsen. Een tweede, houten poortje doet dienst als dienstingang.
De tuin lijkt op te gaan in de omringende natuur en is zorgvuldig ontworpen.
De olijfgaard, de bloemperken, de moestuin, de amandelbomen, de weinige wijnstokken, de dennen, de cipressen of de oevers van de beek omringd door (groene) eiken geven een onmiddellijk gevoel van ontspanning en “savoir vivre”, die sluit aan bij de wereldwijde reputatie van deze regio (Top 5 in de CNBC ranking!).
Een deel van de parktuin is voorzien van een geïntegreerd irrigatiesysteem aangesloten op het Le Bas Rhône netwerk (goedkoop water voor agrarisch gebruik) en tevens met diverse lichtpunten zodat men ook in de avonduren kan genieten van deze bevoorrechte plek.

Het zwembad maakt het geheel compleet. Het zwembad, gebouwd in 2006, is voorzien van warmtepomp, lichtpunten, een mozaïek tegels afwerking, een trap en een elektrisch rolluik.
De rijke, gevarieerde en adembenemende uitzichten maken deze woning perfect en een geweldige investeringsmogelijkheid!

Exclusieve aanbieding.

Bezichtigingen op afspraak

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Villa
  Conditie
  Uitmuntend
  Categorie detail
  Buitenplaats
  Woonoppervlakte m2
  261 m²
  Grondoppervlak
  11.800 m²
  Grond HA of Juridisch
  1-5 HA
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  4
  Badkamers
  4
  Garage
  Vrijstaand
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad