Landhuis te koop in Arezzo, Toscane

Toscane, Arezzo

€ 890.000 ID: 160589

Beschrijving

Ondergedompeld in een unieke sfeer, tussen Laterina en Castiglion Fibocchi, in de provincie Arezzo, staat het dorp waar het onroerend goed te koop staat op de ruïnes van een verdedigingskasteel dat, dankzij zijn ligging direct boven de Arno, de wet mocht dicteren op het water voor degenen die in Florence aankomen.
Ver van de turbulentie van het verleden, biedt het bebouwde dorp nu de bezoeker een gevoel van harmonie en vrede: de huizen, gebouwd in een cirkelvormig patroon om de oude constructie te volgen, behouden de charme van de stenen muren, onderhouden dankzij een zorgvuldige restauratie.
De huizen zijn bereikbaar langs een laan van eeuwenoude cipressen, ondergedompeld in het natuurreservaat Arno.
Op slechts 2 km afstand ligt de golfbaan de il Borro, net gebouwd met een project in voortdurende uitbreiding

Het onroerend goed te koop bestaat uit een hoofdgebouw op twee verdiepingen met twee onafhankelijke appartementen. In totaal is het pand verdeeld over ongeveer 400 vierkante meter.
Het hoofdhuis is verdeeld over twee verdiepingen en bestaat uit 4 slaapkamers, drie badkamers, een grote woonkamer met open haard en keuken, een eetkamer en een studeerkamer.
Buiten een terras waar u kunt genieten van een fantastisch uitzicht op de Arno-herten die de omgeving bevolken.
Het eerste appartement is toegankelijk via een grote glazen deur, omgeven door een delicate en geurige blauweregen; De eerste ruimte onderweg is de woonkamer; achter de oude deur is de salon, met een keuken ingebouwd in het dressoir. Volgt de lichte slaapkamer met tweepersoonsbed en de badkamer met douche.
Het andere appartement is vanuit de tuin bereikbaar via twee ingangen: aan de ene kant komt u binnen in de woonkamer, aan de andere kant is de slaapkamer direct te bereiken. De woonkamer wordt gekenmerkt door zichtbare balken die door het hele appartement lopen en stenen muren met bogen van grote impact. Het appartement is compleet met keuken met inbouwapparatuur verwerkt in een dressoir, slaapkamer met tweepersoonsbed, mezzanine, badkamer met grote douche.
De tuin is een groene oase van rust en ontspanning: goed onderhouden en groen, het biedt rustige hoekjes waar u kunt wandelen en prachtige bloemen, groenten en sierplanten kunt bewonderen.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Goed
  Categorie detail
  B&B / Gites / Camping
  Woonoppervlakte m2
  400 m²
  Etages/Niveaus
  3
  Uitzicht
  Landelijk
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  6
  Badkamers
  5
 • Speciale voorzieningen

  • Gastenaccommodatie