Landhuis met appartementen te koop in Fauglia. Pisa, Toscane

Toscane, Pisa

€ 1.500.000 ID: 160707

Toscaanse boerderij te koop op het platteland van Pisa, in de gemeente Fauglia.
Dit exclusieve en oude eigendom bestaat uit de hoofdboerderij, een prachtig zwembad en ongeveer 1 hectare tuin.

De boerderij van 600 m². ontwikkeld op twee niveaus bestaat uit vijf vastgoedeenheden.

Begonnen in 1983 door de eigenaren, is de renovatie van de oude boerderij die al ongeveer 200 jaar bestaat, uitgevoerd met respect voor de rustieke Toscaanse stijl, in volledige harmonie met het omliggende platteland.

Appartement "Giulia" gelegen op de begane grond van het huisje verdeeld over 60 m². heeft 2 slaapkamers met badkamer, grote veranda, woonkamer, keuken.

Appartement "Sara" gelegen op de begane grond van de boerderij verdeeld over 75 m². heeft 2 slaapkamers, woonkamer, keuken en badkamer.

Appartement "Marta", gelegen op de eerste verdieping van het huisje, verdeeld over 65 vierkante meter, heeft 2 slaapkamers, woonkamer met open haard, keuken, badkamer en een terras om het betoverende landschap van het Toscaanse platteland te bewonderen.

Appartement "Margherita", gelegen op de bovenste verdieping van de boerderij, is toegankelijk via een externe stenen en bakstenen trap, voor een totale oppervlakte van 90 m², bestaat uit 2 slaapkamers, keuken-woonkamer, badkamer en terras.

Appartement "Elena" beslaat een hele vleugel van de boerderij en is verdeeld over twee verdiepingen, voor een totale oppervlakte van 140 m², met 4 slaapkamers, keuken, eetkamer, woonkamer met open haard, een grote badkamer met douche en bad, een mooi terras en een grote veranda.

Pisa ligt op 16 km van de accommodatie en Lucca ligt op 27 km afstand. De internationale luchthaven van Pisa ligt op 14 km afstand.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Resort villas/appartementen
  Conditie
  Uitmuntend
  Categorie detail
  B&B / Gites / Camping
  Etages/Niveaus
  3
  Woonoppervlakte m2
  600 m²
  Grondoppervlak
  10.000 m²
  Grond HA of Juridisch
  1-5 HA
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  12
  Ensuite badkamers
  6
  Badkamers
  6
 • Speciale voorzieningen

  • Community Pool
  • Gastenaccommodatie