Kasteel te koop Ile de France, Seine-et-Marne, Frankrijk

Île-de-France - Parijs, Seine et Marne (77)

Verkocht ID: 111874
Verkocht

Kasteel te koop in Ile de France, Seine-et-Marne, Frankrijk

Prachtige pand uit 1851 gelegen in zijn groen van 34 ha. volledig omheind en zonder hinder, met een automatische poort, in het hart van de Ile de France, 59 km van Parijs, 20 minuten van de luchthaven Roissy.

Kasteel van 850 m², dat een complete restauratie ondergaat, een conciërgewoning, een tuinman’s woning en een jachthuis om te herstellen, plus bijgebouwen inclusief stallen.
De restauratie van het kasteel en zijn uitbreiding is aan de gang, het belangrijkste werk is gedaan, het pand is gepland om 15 kamers te bevatten waarvan 8 slaapkamers op drie niveaus, met uitzondering van de zolder en een grote kelder eronder, die allemaal bereikbaar zullen zijn met een lift:

Begane grond: grote hal die uitkomt op de overloop die deel uitmaakt van de ontvangstruimte, grote lounge in rotonde, eetkamer, kantoor, keuken en bijkeuken.

1e etage: grote slaapkamer met badkamer en een kleedkamer met toegang tot het terras van 130 m², 2 slaapkamers met badkamer, slaapkamer, kantoor.

2e verdieping: 4 slaapkamers zijn voorzien met 2 badkamers.

Kelder: wijnkelder, stookruimte, de technische ruimte voor de lift, een grote kamer zonder ramen van 100 m² die gebruikt kan worden als garage of speelkamer.

Op het omsloten domein met twee ingangen, zijn een prachtig park met een meer en zijn schiereiland, een ommuurde moestuin, een groot weiland op een open plek van 3 ha en bos met prachtige ruiterpaden, 3 huisjes, duiventil en jachthuis.

Het Domein biedt vele mogelijkheden en potenties.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Kasteel
  Decor
  Hippisch - Paarden
  Grond HA of Juridisch
  Grond > 20 HA
  Grondoppervlak
  340.000 m²
  Woonoppervlakte m2
  850 m²
  Etages/Niveaus
  3
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  7
  Badkamers
  5
 • Kenmerken

  • Stallen
  • huismeesterverblijf
  • Gastenaccommodatie