Huis te koop op 2,6 ha met gîte, meer en rivier, Charente Maritime, Frankrijk

Poitou-Charentes, Charente-Maritime

€ 252.381 ID: 132274

Dit ruime huis en terrein heeft alles, meren, rivier, gîtes, boomgaard. Grote zakelijke mogelijkheid, ideaal gelegen voor gemakkelijke toegang tot luchthavens, snelwegen en treinen. Bordeaux 60km, Chalais 10km.

Als u van vissen, paarden of buiten houdt, dan is deze woning een buitenkans. Het is omgeven door een prachtig landschap dat samenwerkt met het wild. De dag dat ik het bezocht om de foto's te nemen, was glorierijk, de vogels zongen, vissen sprongen en de zon scheen over de meren.

Dit pand met zijn gevulde visvijvers, de rivier die langs de ene kant van het land en de twee gites loopt, zou een ideaal bedrijf kunnen zijn voor iedereen die een inkomen wil genereren en van de Franse manier van leven wil genieten.

De 2 meren worden gevoed door een vers waterbron die vervolgens in de rivier stroomt. Meer 1 (1000m²) en Meer 2 (2000m²) met een brug en een eiland zijn vol forel en karper.

Bouwvergunning werd afgegeven om een ​​doucheblok en een keuken / eetruimte te bouwen en een aparte oprit / ingang aan te leggen voor camping en vissen.

Het hoofdgebouw is een prachtige schuurconversie, die het hoofdhuis en de 2 gites omvat. Het gerenoveerde huis biedt ongeveer 185m² woonoppervlakte plus de werkplaats. Het is licht en ruim, dubbelglas en heeft olie centrale verwarming.

Ga de oprijlaan op door de grote ijzeren poorten die naar het voorterras en naar het huis leiden.

Het huis bestaat uit:

KEUKEN (10.9m²) volledig ingerichte vloer- en wandunits
Eetkamer (18,3m²)
ZITKAMER 1 (14m²)
ZITKAMER 2 (27m²) schoorsteen met insteek
Slaapkamer 1 (26.5m²)
Slaapkamer 2 (18m²)
DOUCHERUIMTE
WC.
BADKAMER (14.6m²) met hoekbad, douche en wastafel
BIJKEUKEN (14.6m²) met sanitair voor wasmachine

Een deur leidt van de bijkeuken naar een grote WERKPLAATS (35m²) aan de rechterkant met deuren naar de tuin en een speelkamer (35m²) aan de linkerkant ook met deuren naar de tuin.
De 2 gites (1 om af te werken) zijn aan de achterkant van het gebouw gescheiden van het huis door de werkplaats en de speelkamer.

De gite bestaat uit;
LOUNGE / DINING ROOM (19.6m²) met openslaande deuren die leiden naar een verhoogd houten terras met uitzicht op de rivier
KEUKENGEBIED (5,5m²)
Slaapkamer 1 (13.6m²)

Deze woning is een bezoek waard als u denkt aan het starten van uw eigen bedrijf en van het buitenleven houdt.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Goed
  Klasseduiding
  B&B / Gites
  Extra info
  Grond 1-5 HA
  Grondoppervlak
  26.300 m²
  Woonoppervlak
  185 m²
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  4
  Badkamers
  3
 • Speciale voorzieningen

  • Dubbele beglazing
  • Gastenaccommodatie
  • Schuur
  • Werkplaats