Historische verbouwde molen te koop op 4 ha met gerenoveerde gîte. Sarthe

Pays de la Loire, Sarthe (72)

€ 530.000 ID: 148035

Historische omgebouwde molen met prachtig gerenoveerde gîte - gelegen in meer dan 4 hectare met tuinen en velden en een eigen borrelende beek.
Perfecte setting voor een ontspannen levensstijl!

Karakteristiek pand met een ruim huis met 4 slaapkamers en een gîte met 4 slaapkamers, in een prachtige omgeving net buiten het dorp met alle voorzieningen. Zal absoluut verbluffend zijn zodra de renovatie van het hoofdgebouw is voltooid.

4 km van Aubigné Racan met winkels, cafés, sportcentrum en treinstation; drukke marktstad Le Lude 7 km, 66 km van de luchthaven van Tours met budgetvluchten naar het VK; met alle bezienswaardigheden van de Loire-vallei binnen handbereik.

Ruime kamers, grote ramen, kathedraalplafond, zichtbare stenen en balken, groot terrein.
Centrale verwarming op gas, hout- en pelletkachel, 2 niet-conforme septic tanks, een deel van het dak zal op een bepaald moment werk vereisen. Mengsel van dubbele en enkele beglazing.
Het pand is verdeeld in 3 gebieden, waarbij de receptie in het hoofdgebouw is verbonden met de gîte - elk met hun eigen ingang.

HOOFD HUIS
Achteringang naar stookruimte, opening in ingerichte KEUKEN / EETKAMER (32 m2) met ramen van vloer tot plafond aan 2 zijden, centrale wastafel eiland, met toegang tot een groot terras.
ZITKAMER (82 m2) met kathedraalplafond, open haard, schuifdeuren naar terras en behouden werkingen van de molen als een functie.

Trap leidt naar MEZZANINE en slaapkamer 3.
Hoofd entreehal (15m2) die leidt naar UTILITY ROOM (8 m2) en gang (20m2). BADKAMER (10 m2), SLAAPKAMER 1 (20 m2) en SLAAPKAMER 2 (12 m2) toegankelijk vanuit de gang, en SPEELKAMER (35 m2). Deur leidt naar de receptie.

RECEPTIERUIMTE
Gang (10 m2) met Garderobe, SLAAPKAMER met kleedkamer (17 m2) en KANTOOR (13 m2) elk met schuifdeuren naar voordeur naar de gîte.

GITE
Ingerichte keuken (9 m2), WOONKAMER (50 m2) met terracotta tegels, balkenplafond, open haard en glazen voordeur naar de patio. 2 SLAAPKAMERS (elk 15 m2) met ensuite DOUCHEKAMER / BADKAMER (elk 8 m2).
Overloop, 2 SLAAPKAMERS elk met ensuite DOUCHE KAMERS (elk 25 m2). Garage en stookruimte.

BUITEN
Tuinhuisje, grote tuinen en velden met volwassen bomen, met beek die erdoorheen loopt.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Molen - Watermolen/Windmolen
  Woonoppervlakte m2
  430 m²
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  8
  Badkamers
  6