Historisch Relais Domein te koop met restaurant en zwembad. Arezzo

Toscane, Arezzo

€ 1.950.000 ID: 161827

Castiglion Fiorentino:
Op een betoverende locatie, op de rand van een heuvel, in het hart van de Valdichiana, bevindt zich dit interessante pand met een spectaculair panoramisch uitzicht.
Dit huis met zwembad is een oud landhuis gebouwd in de 19e eeuw, zorgvuldig gerestaureerd en omgeven door groen een prachtige tuin midden in de Valdichiana, op minder dan 50 km van Perugia en Siena, met een panoramisch uitzicht op Cortona.

Gebouw:
De woning is opgedeeld in twee aparte delen die indien gewenst eenvoudig te herenigen zijn.
Een deel bestaat uit het hoofdgebouw van ongeveer 350 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen.
Het andere deel bestaat uit een Relais met restaurant van meer dan 800 vierkante meter oppervlakte, verdeeld over drie verdiepingen plus de zolderkamer.
Met een totaal van 1.150 vierkante meter.

Alle afwerkingen zijn zorgvuldig onderhouden en onderhouden door het terugwinnen van oude materialen. De plafonds hebben houten balken en geschuurde platte stenen, de vloeren zijn van terracotta tegels.

Het huis van de eigenaar bestaat op de begane grond uit een grote keuken van 60 vierkante meter, twee woonkamers, een met open haard, een studio, een badkamer met douche en inbouwkasten, een strijkkamer en stookruimte.
Een deel van de muren is nog steeds met de oude zichtbare steen.

Een trap leidt naar de tweede verdieping met 4 grote slaapkamers met twee badkamers. De grootste kamer heeft directe toegang tot de badkamer en bij de grote kledingkast voorzien van inloopkast.
Het gedeelte gewijd aan vakanties op de boerderij bevindt zich op de 2e verdieping en bestaat uit een lounge die wordt gebruikt als receptie en de ontbijtzaal die kan worden gebruikt als vergaderruimte, met een grote open haard. Deze kamer staat in verbinding met vier tweepersoonsslaapkamers, waarvan sommige met de originele vloeren.
We vinden ook een suite voor drie personen met een kleine woonkamer en een kitchenette.
Een bijkeuken met badkamer completeert deze verdieping.

Een houten trap leidt naar een suite van meer dan 100 vierkante meter met twee kamers, keuken en badkamer. Op dit niveau is er de zolder waar bewakingsapparatuur en transmissie van de hele boerderij is geïnstalleerd.
Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, het panorama vanuit de kamers kijkt uit over de omliggende dorpen Cortona, Lucignano, Castiglion Fiorentino.

Het restaurant beslaat de gehele begane grond met ruimte voor zo'n 70 zitplaatsen, keuken en bijkeuken.
Het huis en het deel van de agriturismo zijn voorzien van alle benodigde apparatuur, waaronder een videobewakingssysteem dat via internet te beheren is, een eigen watervoorziening van meer dan een kilometer, twee putten voor irrigatie, draadloos netwerk door het hele gebouw, aparte verwarming, irrigatiesysteem, waterreservetank van 20.000 liter, rioolwaterzuiveringsinstallaties, kas etc. Land:

Het huis is omgeven door een tuin van 5000 vierkante meter met hoge bomen,

In de tuin zijn er twee zwembaden (14x7) en (6x12)

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Uitmuntend
  Categorie detail
  B&B / Gites / Camping
  Zakelijk (categorie)
  Horeca/Accommodatie (Alle)
  Etages/Niveaus
  3
  Woonoppervlakte m2
  1.150 m²
  Grondoppervlak
  5.000 m²
  Uitzicht
  Landelijk
  Bewaking
  Ja
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  11
  Badkamers
  7
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Airco
  • Gastenaccommodatie